Breaking News

Θεσσαλονίκη: Αναβλήθηκε το ρεκόρ Γκίνες που ετοιμάζονταν να σπάσουν 2.000 γυναίκες με... δωδεκάποντα

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα μεγάλο γεγονός που είχε εγκριθεί από τον Παγκόσμιο οργανισμό Guinness World Record και αναμενόταν να λάβει χώρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αναβλήθηκε.

Πάνω από 2.000 γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45, θα φορούσαν 12ποντα τακούνια με σκοπό να καταφέρουν να διασχίσουν σε λιγότερο από τρεις ώρες, μια πασαρέλα 1.250 μέτρων, για να σπάσουν για καλό σκοπό το ρεκόρ Γκίνες.

Όπως πληροφορεί το seleo.gr της συμπρωτεύουσας, το γεγονός θα γινόταν στις 25 Οκτωβρίου αλλά τελικά μεταφέρεται για τον Μάιο του 2016. 

«Οι προσδοκίες μας και οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και είχαμε τον χρόνο να μας κυνηγάει και λόγω αυτού πιέζαμε και τους χορηγούς. Τελικά αποφασίστηκε να γίνει τον Μάιο, ώστε όλα να είναι σωστά και οργανωμένα χωρίς να μας κυνηγάει ο χρόνος. Σημαντικό ρόλο κιόλας έπαιξε ότι πλέον μπήκαμε στον χειμώνα και η εκδήλωση ήταν να γίνει σε εξωτερικό χώρο» εξήγησε στο seleo.gr o διοργανωτής της εκδήλωσης Γιάννης Λελιόπουλος.

Να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εισόδου ήταν να δοθούν για την ενίσχυση όλων των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, της Ιεράς Μητρόπολης Νεαπόλεως και της Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς Νέας Κρήνης Θεσσαλονίκης.