Breaking News

Ανατρεπτικές εξελίξεις στο Μπρούσκο: Ευθύνεται ο Αχιλλέας που δε μένει έγκυos η Μελίνα;

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το παιδί που δεν ήρθε ποτέ, επειδή ο Σήφης δεν ήθελε να το φέρει στο κόσμο ήταν και ο λόγος που τον χώρισε από τη Μελίνα. Από τότε ο Σήφης έχει ενοχές που η Μελίνα δεν μπόρεσε να κάνει παιδί.

Ο Σήφης πλησιάζει τη Μελίνα και της δίνει το τηλέφωνο ενός πολύ διάσημου γυναικολόγου που βρίσκεται στα Χανιά ο οποίος στον τομέα της εξωσωματικής κάνει θαύματα. 

Η Μελίνα ανακοινώνει στον Αχιλλέα ότι σκέφτεται να ξανακάνει εξωσωματική κι εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Ωστόσο του λέει ότι το γιατρό τής τον σύστησε η Βασιλική. 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στα Χανιά, η Μελίνα βρίσκει τον τρόπο και επισκέπτεται το γιατρό ο οποίος της τονίζει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποκτήσει παιδί, καθώς εκτός των άλλων ο Σήφης έχει επικοινωνήσει μαζί του και ενδιαφέρεται προσωπικά για την περίπτωσή της. 

Η Μελίνα πραγματικά συγκινείται με το ενδιαφέρον του και αφού συζητάει με το γιατρό για τις προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι τώρα, αυτός της ζητά να κάνει κάποιες νέες εξετάσεις για να εντοπίσουν πού ακριβώς υπάρχει το πρόβλημα. Η Μελίνα συναντά αμέσως μετά τον Αχιλλέα, ο οποίος της λέει ότι μόλις τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες που τους κρατούν στην Κρήτη, θα κάνει ό,τι εξετάσεις χρειαστεί.

Για κάποιο διάστημα όμως ο Αχιλλέας και η Μελίνα έχουν προβλήματα μεταξύ τους εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων αλλά τελικά τα ξαναβρίσκουν. Έτσι όταν ηρεμούν λίγο τα πράγματα, η Μελίνα αρχίζει τη διαδικασία των εξετάσεων και μαθαίνει κάτι που θα την προβληματίσει...

Ο γιατρός τής λέει ότι δεν βλέπει να έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού η Μελίνα στο παρελθόν είχε μείνει έγκυος δύο φορές από τον Σήφη και είχε αποβάλλει. Μπορεί να έχει υποστεί μια βλάβη λόγω της έκτρωσης που είχε κάνει μικρή, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να προχωρήσει σε εξωσωματική καθώς όλες οι εξετάσεις της δείχνουν ότι μπορεί να μείνει έγκυος με τη συγκεκριμένη μέθοδο. 

Έτσι θα πρέπει να προχωρήσουν παίρνοντας το γενετικό υλικό από τον Αχιλλέα...

Πηγή: TV24