Breaking News

Η Μις Ελλάς στο «Όλα πρώτη φορά»: «Πήγα στο Miss World και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τελικά μετά από πολλά σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τους λόγους που αποχώρησε η Μις Ελλάς 2015, Θεοδώρα Ντανιέλα ΝτεΜοραις Μοσχούρη, από τον 65ο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss World, η ίδια βρέθηκε στο "Όλα πρώτη φορά" και έδωσε απαντήσεις.

Η κοπέλα, που εργάζεται σε ναυτιλιακή εταιρεία, αρχικά είπε πως είχε αναδειχτεί Μις Τουρισμός στην Ελλάδα, αλλά η Μις Ελλάς και η αναπληρώτρια Μις Ελλάς δεν θέλησαν να πάνε στην Κίνα για προσωπικούς λόγους και έτσι πήγε η ίδια που είχε τον τρίτο τίτλο κατά σειρά.

Στη συνέχεια μίλησε για την ταλαιπωρία που υπέστη χωρίς λόγο καθώς ουσιαστικά η ελληνική πλευρά δεν ήταν έτοιμη να συμμετέχει στο διαγωνισμό και πήγε εντελώς απροετοίμαστη.

"Μου είπαν ότι δεν μπορείς να συμμετέχεις στις δραστηριότητες γιατί δεν μας έχεις φέρει αυτά που έχουν ζητηθεί. Εγώ τους είπα ότι δεν τα ξέρω, δεν τα γνωρίζω" είπε στην εκπομπή και πρόσθεσε ότι από τη διοργάνωση της απάντησαν: "Η διοργάνωσή σου δεν σε έχει ενημερώσει; Η αρμόδια αρχή σου θα έπρεπε να ντρέπεται γιατί μέσα στο συμβόλαιο που έχουμε κάνει, γράφει ρητά ότι χρειάζονται απαραίτητα στον διαγωνισμό αυτά τα πράγματα, δεν είναι κάτι που μπορούμε να το ξεπεράσουμε έτσι".

Όπως εξήγησε, η κάθε χώρα πρέπει να έχει μαζί της ένα βίντεο (μέσα σε ένα χρόνο προετοιμασίας) σχετικό με μια φιλανθρωπία το οποίο η ελληνική πλευρά δεν είχε.

"Από την πρώτη μέρα που έφτασα στην Κίνα μέχρι την τελευταία έψαχνα την ελληνική διοργάνωση για να μου στείλουν τις φωτογραφίες για το site του Miss World γιατί η θέση της Ελλάδας ήταν άδεια. Εγώ πραγματικά πήγα εκεί και ντρεπόμουν που ήμουν Ελληνίδα. Δεν ξέρω γιατί κυκλοφόρησε ότι έφυγα για ανάρμοστη συμπεριφορά" κατέληξε η Ελληνίδα καλλονή.

Δείτε το βίντεο.