Breaking News

Μητροπολίτης Αμβρόσιος για Λιάγκα: «Αν είναι άντρας να βγει και να πει ονόματα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Απάντησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος σε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε πρόσφατη εκπομπή στο Πρωινό, σχολιάζοντας το άρθρο που είχε γράψει ο Μητροπολίτης στο προσωπικό του blog εναντίον των ομοφυλοφiλωv και των βουλευτών που υποστηρίζουν το σύμφωνο συμβίωσης.

"Χαίρομαι γιατί έγινε ένας μεγάλος ντόρος. Ας με βρίζουν δε με νοιάζει. Ο κόσμος άκουσε πάντως ότι υπάρχει κι ένας ιεράρχης ο οποίος μιλάει κατά της oμoφυλοφιλiαs. Αυτό ερεθίζει τα πνεύματα και ο καθένας κάνει τα συμπεράσματά του" δήλωσε στην εκπομπή "Σπίτι μου, σπιτάκι μου".

Μεταξύ άλλων που είπε, σχολίασε για το Γιώργο Λιάγκα: "Ο κ. Λιάγκας όποιος κι αν είναι, να κοιτάξει τη στραβομάρα του. Αν αυτός είναι ηθικό πρόσωπο να βγει να κρίνει τους άλλους αλλά αν είναι ένας άνθρωπος του υποκόσμου να σταματήσει να λέει αυτά για την Εκκλησία για να δικαιολογήσει τις δικές του εκπομπές. Αν είναι άντρας να βγει και να πει ένα, δύο, τρία, πέντε, δέκα ονόματα... αυτοί είναι έτσι και να πάρει την ευθύνη του γιατί ο άλλος που θα το ακούσει θα αμυνθεί, θα του κάνει μήνυση, θα υπερασπιστεί την αθωότητά του αν είναι αθώος. Αν είναι ένοχος να αναλάβει η Εκκλησία να βγάλει τα συμπεράσματα". 

Και πρόσθεσε: "Εγώ δεν λέγω ότι στην εκκλησία είμαστε άγιοι αλλά να σκεφτείτε ότι στους 12 μαθητές του Κυρίου ο ένας ήταν προδότης. Πάντα υπάρχουν κι εκείνοι οι οποίοι στην πορεία της ζωής τους σκοντάφτουν".

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha.