Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 11 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η στιγμή της αποκάλυψης πλησιάζει ενώ η Ντεφνέ φοβάται μη γίνει καλά ο Ζιγιά και την "ξεσκεπάσει" σε όλους...

Είδαμε στο Μέρος 10 ότι ο Καχραμάν σπεύδει να συναντήσει τον Ζιγιά και τον ρωτάει ευθέως αν η Ντεφνέ του έκανε κακό. Ο Ζιγιά, μέσω του κουμπιού που έχει για να επικοινωνεί, το πατάει και απαντά "ναι" κι έτσι ο Καχραμάν συνειδητοποιεί ότι η Ντεφνέ του προκάλεσε το πρόβλημα. Στη συνέχεια τον ρωτά αν υπάρχει κάτι στο κινητό του που πρέπει να δει και ο Ζιγιά απαντά και πάλι θετικά.

Από την άλλη η Ελίφ ψάχνοντας για τον Τοπράκ βρίσκει τη Ντεφνέ να κοιμάται στο κρεβάτι του Καχραμάν και σοκάρεται...

Ας δούμε τις νέες εξελίξεις...

Ο Καχραμάν παίρνει το κινητό του πατέρα του και προσπαθεί να το ανοίξει. Την ίδια στιγμή η Ελίφ που βρήκε τη Ντεφνέ να κοιμάται στο κρεβάτι του Καχραμάν πιστεύει ότι κοιμήθηκε μαζί του. Όταν κατεβαίνει τα σκαλιά συναντιέται με τον Καχραμάν που τη ρωτάει αν είναι καλά κι εκείνη τον αγκαλιάζει ενώ στη συνέχεια του αναφέρει ότι είδε στο κρεβάτι του τη Ντεφνέ. Ο Καχραμάν της λέει πως πρέπει να έχουν μεταξύ τους εμπιστοσύνη ενώ η Ελίφ ξεσπά και του απαντά ότι δεν την εμπιστεύεται που του λέει ότι η Ντεφνέ είναι τρελή. "Σε πιστεύω" της λέει ο Καχραμάν και η Ελίφ δείχνει να ηρεμεί καθώς αντιλαμβάνεται ότι κάτι έχει ανακαλύψει εναντίον της Ντεφνέ. Της λέει όμως ότι θα το μάθει όταν έρθει η ώρα και φεύγει. Ο Καχραμάν στη συνέχεια μαζί με τον Τζελάλ δίνουν το κινητό σε ένα χάκερ για να το ανοίξει.

Την ίδια στιγμή η Μελέκ τηλεφωνεί στον Σελίμ και του ζητά να τον σώσει  από τους άντρες που έβαλε η Κιγιμέτ να την απαγάγουν. Εκείνος σπεύδει αμέσως κοντά της και τη φυγαδεύει από την έπαυλη. Από την άλλη η Σααντέτ αντιλαμβάνεται ότι κόρη της εξαφανίστηκε και ενημερώνει το Γιακούπ.

Η Ντεφνέ συνειδητοποιεί ότι απέτυχε το σχέδιό της να χωρίσει τον Καχραμάν και την Ελίφ. Αρχίζει έτσι να χάνει το μυαλό της και να γίνεται επικίνδυνη. Παράλληλα ανησυχεί μήπως γίνει καλά ο Ζιγιά και την "ξεμπροστιάσει" σε όλους. Έτσι την επόμενη μέρα λέει στις γυναίκες της οικογένειας ότι βιάζονται για την εγχείρηση του Ζιγιά αλλά η Μεριέμ της απαντά ότι οι γιατροί ξέρουν καλύτερα. Η Σουκράν μάλιστα της τονίζει με απορία ότι φέρεται σα να μη θέλει να γίνει καλά ο Ζιγιά.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Καχραμάν που τους ανακοινώνει ότι ο Ζιγιά θα μπει σήμερα στο νοσοκομείο για να προετοιμαστεί για την εγχείρηση. Η Ντεφνέ τον ακούει κα τα χάνει ενώ στη συνέχεια τηλεφωνεί στη μητέρα της και απελπισμένη της λέει ότι ο Ζιγιά θα γίνει καλά και ο Καχραμάν θα μάθει ότι προσπάθησε να του κάνει κακό.

Ο Σονέρ επιπλήττει την Ελίφ ότι παραμελεί τα επαγγελματικά της ενώ την επόμενη ημέρα η Ελίφ παίρνει μαζί της τον Τοπράκ  και πάνε στην εταιρεία. Εκεί ο Σονέρ αρχίζει να παίζει μαζί του στο γραφείο αλλά ξαφνικά αρχίζει να φαντάζεται πως ο Τοπράκ είναι ο γιος του, ο Μερτ, που έχασε σε μικρή ηλικία.

Η Ντεφνέ βρίσκεται σε απόγνωση και μαζεύει τις βαλίτσες της για να φύγει από την έπαυλη. Στην απελπισία της τηλεφωνεί στον Μακσούτ και του ζητά να στείλει κάποιον να σκοτώσει τον Ζιγιά στο νοσοκομείο. Ο Μασκούτ όμως της λέει ότι έχει αποφασίσει να απέχει από όλα. Η Ντεφνέ απογοητεύεται και αρχίζει να μονολογεί "Θα πεθάνεις Καχραμάν. Θα πεθάνετε όλοι!"...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς στο Μέρος 12

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ