Απίστευτη δήλωση από τη Βασιλική Ανδρίτσου: Δεν μου άρεσαν οι «Τρίχες» γιατί έπαιζα... χάλια! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν καλεσμένη στο "Τhe 2night Show" του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην περσινή σειρά "Τρίχες" του Ant1.

Διαφήμιση - Advertisement
"Ήταν παταγώδης αποτυχία θεαματικότητας. Εγώ αυτό το σίριαλ το αγάπησα επειδή ήταν η δουλειά μου. Είχε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του" δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: "Θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Εγώ δε θεωρώ ότι έπαιξα καλά σ'αυτό το σίριαλ. Θεωρώ ότι δεν το'χα. Το γράψιμο του Ρήγα ήταν πολύ καλό, είναι εγγύηση ούτως ή άλλως. Δεν έδεσε το... γλυκό. Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα γιατί έπαιζα χάλια. Ο Νίκος Μουτσινάς έπαιζε πάρα πολύ καλά".

Δείτε τις δηλώσεις της στο απόσπασμα από την εκπομπή που ακολουθεί.