Breaking News

Χάθηκε η ευκαιρία για τον Ολυμπιακό

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν αρχίσει ο αγώνας το 0-3 φάνταζε αδύνατο, τουλάχιστον για τη δεδομένη χρονική στιγμή με τα προβλήματα που έχει η Άρσεναλ και την καλή εικόνα που έδειξε φέτος στο Champions League ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός έπαιζε για τρία αποτελέσματα στο "Γ.Καραϊσκάκης" αλλά δεν τα κατάφερε. 

Οι αμυντικές αδυναμίες που εμφάνισε σε συνδυασμό με την δυσκολία που αντιμετώπισε στο να δημιουργήσει φάσεις, τον οδήγησαν σε αποκλεισμό από μια καλύτερη ομάδα.

Ο "δήμιος" του Ολυμπιακού ήταν ο Γάλλος Ζιρού που πέτυχε χατ-τρικ με γκολ στο 29', το 49' και το 67'.

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι θέλει δρόμο ακόμη για να ανεβεί ένα σκαλί πιο πάνω στην Ευρώπη. Όσο για την Άρσεναλ... χρειαζόταν δύο γκολ και πέτυχε τρία. Ακόμη και στα χειρότερά της και με απουσίες, έδειξε τη δυναμική της.

Οι Πειραιώτες μπορεί να αποκλείστηκαν από το Champions League αλλά δεν σταματούν εδώ την ευρωπαϊκή τους πορεία καθώς τον Φεβρουάριο θα αγωνιστούν στους 32 του Europa League.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μαζουακού, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (72' Ντομίνγκες), Φορτούνης, Πάρντο (86' Φινμπόγκασον), Σεμπά (77' Ερνάνι), Ιντέγε.

Άρσεναλ: Τσεχ, Μπεγερίν, Κοσιελνί, Μερτεζάκερ, Μονρεάλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Εζίλ, Γουόλκοτ (72' Γκιμπς), Κάμπελ (90' Τσάμπερλεν), Ζιρού (90' Τσέιμπερς)