Breaking News

Χωρίς Εσένα: Επεισόδια 33 - 34 - 35 - 36 - 37

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 13/1/16 - Επεισόδιο 33: Η Νάντια τα ξαναβρίσκει με τον Νάσο. Ο Δημήτρης και η Μαρία μπερδεμένοι συναισθηματικά και ταραγμένοι από το εpωτικό φιλί που αντάλλαξαν, διαπιστώνουν πως υπάρχουν ακόμα δυνατά συναισθήματα ανάμεσά τους. Η Μαρία προσπαθεί να αποφύγει τον Μιχάλη που προσπαθεί να μιλήσει μαζί της, μετά τον τελευταίο τους καυγά. Ο Γιώργος ανησυχεί για το μπλέξιμο της μάνας του με τον Μάρκο, ενώ πιέζεται από την Εύα να γυρίσει στη δουλειά. Ο Μιχάλης ανακαλύπτει πως ο Μάρκος Χριστοφόρου, ήταν ύποπτος για τη δολοφονία της γυναίκας του. Ο Δημήτρης ανήσυχος για την κληρονομικότητα της ασθένειάς του, παίρνει δείγμα DNA από τα παιδιά του και λέει στον Νάσο να προχωρήσει σε εξετάσεις, για να βεβαιωθεί πως δεν υπάρχει γενετική προδιάθεση και κίνδυνος να αρρωστήσουν στο μέλλον και τα παιδιά. Ταυτόχρονα προσπαθεί να πει με τρόπο στην μάνα του πως είναι άρρωστος, αλλά δεν το καταφέρνει. Ο Γιάννης τσακώνεται άγρια με τον Μιχάλη, κατηγορώντας τον πως χώρισε τους γονείς του και μάλιστα σε μια στιγμή που ο πατέρας του χρειάζεται τη μητέρα του περισσότερο από ποτέ. Στο μεταξύ φτάνουν στα χέρια του Νάσου τα αποτελέσματα του dna και μαζί μια τρομερή αποκάλυψη που τον αφήνει άναυδο.


Πέμπτη 14/1/16 - Επεισόδιο 34Η Μαρία ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τον τσακωμό του με τον Γιάννη. Η Κάτια συμβουλεύει την Λήδα να πείσει τον Δημήτρη, να επισπεύσει το διαζύγιό του. Η Εύα για να κρύψει την παράλληλη σχέση της, διαδίδει πως ο Στάθης θα παντρευτεί τη μακιγιέζ της. Η Άννα κάνει μία προσπάθεια να προσεγγίσει τον Μάρκο, ενώ η Αριάδνη επηρεασμένη από τον Στάθη προσπαθεί να τον αποφύγει. Ο Νάσος παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ DNA και βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αλήθεια που είναι ικανή να αλλάξει τις ζωές όλων.


Παρασκευή 15/1/16 - Επεισόδιο 35: Ο Στάθης ξαφνιάζεται με τη βίαιη επίθεση που δέχεται, χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο, που δεν είναι άλλος από την ίντριγκα που έστησε η Εύα. Η Μαρία υπογράφει τα χαρτιά του διαζυγίου πηγαίνοντας κόντρα σ’ αυτό που αισθάνεται, την ίδια στιγμή που ο κόσμος της Κάτιας γκρεμίζεται καθώς μαθαίνει την αλήθεια για την πατρότητα του Γιάννη. Η Νάντια γνωρίζοντας κι αυτή το μυστικό, προσπαθεί να πλησιάσει το Γιάννη φιλικά, για να ανακαλύψει ότι ο έpωτας μεταξύ τους υπάρχει και με προσπάθεια τον συγκρατούν. Η Αριάδνη αποφεύγει το Μάρκο, αυτός όμως επιμένει στα όρια της εμμονής. Η Λήδα αντιμετωπίζει την αντίδραση των παιδιών ζώντας μαζί με το Δημήτρη, ενώ ο Μιχάλης διαπιστώνει πως η υπογραφή του διαζυγίου της Μαρίας μάλλον την απομάκρυνε απ αυτόν, παρά τους έφερε πιο κοντά. Η Κάτια πλησιάζει το Μιχάλη για να διαπιστώσει την αλήθεια για την πατρότητα του Γιάννη και ετοιμάζεται να μιλήσει γι αυτό στο Δημήτρη με σκοπό να ξεσκεπάσει στα μάτια του τη Μαρία…


Δευτέρα 18/1/16 - Επεισόδιο 36Η Μαρία μαθαίνει από την Λήδα ότι ο Γιάννης είναι γιος του Μιχάλη. Η θέση της δυσκολεύει περισσότερο όταν η Λήδα την πληροφορεί πως ο Μιχάλης το ξέρει ήδη και είναι πιθανόν να μιλήσει στον Γιάννη και στον Δημήτρη. Ο Νάσος συμβουλεύει τον Δημήτρη να κλείσει τους λογαριασμούς του με την Μαρία, πριν προχωρήσει στον γάμο του με την Λήδα. Ο Δημήτρης πείθεται και ζητάει από την Μαρία να συναντηθούν. Η Εύα καλεί στο σπίτι της τον Στάθη και τον Γιώργο αποφασισμένη να τους αποκαλύψει την αλήθεια.


Τρίτη 19/1/16 - Επεισόδιο 37: Ο Γιώργος ανακαλύπτει πως η Εύα τα έχει και με τον Στάθη. Η Κάτια πείθει τη Μαρία να μην αποκαλύψει στον Γιάννη πως δεν είναι βιολογικό παιδί του Δημήτρη. Η Άννα συναντάει το ίνδαλμά της, τον ηθοποιό Παύλο Μαρκετάκη στο σούπερ μάρκετ και παθαίνει μεγάλη ταραχή. Η Μαρία αποκαλύπτει στην Εύα το τρομερό μυστικό πως βιολογικός πατέρας του Γιάννη είναι ο Μιχάλης. Ο Γιώργος λέει στον Μιχάλη ότι η Εύα το έπαιζε σε διπλό ταμπλό και τα είχε ταυτόχρονα με τον ίδιο και τον πατέρα του. Ο Μιχάλης σίγουρος πως η Μαρία το ήξερε και του το έκρυβε τσακώνεται για άλλη μια φορά μαζί της. Η Αριάδνη παρά την επιμονή του Στάθη και τις ενδείξεις πως ο Μάρκος έχει σκοτώσει την πρώην γυναίκα του, ανακοινώνει στον Στάθη πως θα συνεχίσει να βλέπει τον Μάρκο. Ο Γιάννης πιέζει ξανά τη Μαρία να γυρίσει στο σπίτι τους και να σταθεί στον πατέρα του που την αγαπάει και την χρειάζεται. Η Κάτια ζητάει από τον Μιχάλη να κάνει πίσω στο θέμα του Γιάννη και να μην διεκδικήσει την πατρότητα… ενώ ταυτόχρονα μαθαίνει πως ο γιος της είναι άρρωστος..


Για την αρχική σελίδα "Χωρίς Εσένα" πατήστε ΕΔΩ