Breaking News

Χωρίς Εσένα: Επεισόδια 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 27/1/16 - Επεισόδιο 43: Η Λήδα λέει στην Κάτια να μείνει μακριά απ’ αυτήν και τον Δημήτρη. Ο Μιχάλης ρωτάει ευθέως την Μαρία αν είναι εpωτευμένη ακόμα με τον Δημήτρη. Εκείνη το αρνείται, αλλά αποφεύγει να κάνει έpωτα μαζί του, κάνοντάς τον να υποψιάζεται πως οι φόβοι του δεν είναι καθόλου αβάσιμοι. Ο Στάθης λέει ανοιχτά στον Γιώργο πως η Άντρη δεν του ταιριάζει και κακώς ξανάμπλεξε μαζί της. Τον προτρέπει να βρει μια κοπέλα της προκοπής. Ο Παύλος πείθει την Άννα πως του αρέσει πραγματικά κι εκείνη αρχίζει πάλι να κάνει όνειρα για τους δυο τους. Η Νάντια βλέπει την Χριστίνα σε μεγάλη οικειότητα με τον Πάνο και χωρίς τον Γιάννη και αναρωτιέται τι συμβαίνει, ενώ έχει ακόμα μια ένταση στη σχέση της με τον Νάσο που φαίνεται να τον απασχολεί περισσότερο η σχέση της Λήδας με τον Δημήτρη, παρά η δική τους. Ο Φίλιππος φεύγει για Αθήνα και η Λήδα ξεκαθαρίζει στην Κάτια πως δεν πρόκειται να το βάλει κάτω με τον Δημήτρη. Θα τον διεκδικήσει μέχρι τέλους.

Πέμπτη 28/1/16 - Επεισόδιο 44Ο Νάσος βοηθάει τον Δημήτρη να αντιμετωπίσει μια κρίση που του παραλύει το χέρι. Το μέλλον προβλέπεται δυσοίωνο και ο Δημήτρης μετανιώνει που έκανε έpωτα με τη Λήδα, από φόβο μήπως έχει μείνει έγκυος. Ο Γιώργος και η Εύα ανακουφίζονται όταν μαθαίνουν πως ο Στάθης συνήλθε. Για καλή τους τύχη, έχει προσωρινή αμνησία και δεν μπορεί να θυμηθεί τι συνέβη και κατέληξε στο νοσοκομείο. Η Χριστίνα αποφεύγει τον Γιάννη και η Νάντια την κατηγορεί, θεωρώντας πως τον έκανε πέρα όταν έμαθε την αλήθεια για τον πατέρα του. Η Εύα παραδέχεται στη Μαρία πως είναι εpωτευμένη με τον Γιώργο. Παρόλα αυτά επιμένει να παντρευτεί τον Στάθη, γιατί δεν θέλει να τον πληγώσει…


Παρασκευή 29/1/16 - Επεισόδιο 45: Η Μαρία ταράζεται από την αποκάλυψη της Λήδας ότι μπορεί να είναι έγκυος. Στο μεταξύ η Άννα προσεγγίζει την Εύα για να την παρακαλέσει να μάθει αν η σχέση του Παύλου και της Νάγιας είναι βιτρίνα. Η Κάτια ετοιμάζει ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Γιάννη, ενώ η Λήδα πείθει την Μαρία να ζητήσει από τον Μιχάλη να μην εμφανιστεί στο πάρτι. Ο Μιχάλης θιγμένος αποφασίζει να μιλήσει στον Γιάννη και να του πει όλη την αλήθεια.

Προβολή: Ant1 (Επεισόδιο 45)

Δευτέρα 1/2/16 - Επεισόδιο 46Η Εύα παρακαλεί τον Γιώργο να μην πει την αλήθεια στον Στάθη. Η Μαρία μετά το δώρο που έκανε ο Μιχάλης στον Γιάννη θεωρεί πως παρά την συμφωνία που κάνανε, προσπαθεί να τον πλησιάσει και τσακώνεται μαζί του. Ο Μιχάλης πικραίνεται με την συμπεριφορά της. Ο Γιάννης δηλώνει στην Νάντια πως θα την διεκδικήσει από τον Νάσο, ο Γιώργος πάει αποφασισμένος να πει στον Στάθη την αλήθεια γι’ αυτόν και την Ευα. Η Μαρία σε απόγνωση λέει στην Εύα πως είναι σε αδιέξοδο, έκανε έpωτα με τον Δημήτρη και τον σκέφτεται συνεχώς. Η Άννα μετά απ’ όσα έγινα, αποφασίζει να ξεχάσει τον Παύλο. Η Λήδα προχωράει σε τεστ εγκυμοσύνης, ενώ ο Δημήτρης εξομολογείται στην Μαρία πως ποτέ δεν έπαψε να την αγαπάει και του ζητάει να γυρίσει κοντά του.


Τρίτη 2/2/16 - Επεισόδιο 47: Η ξαφνική επίσκεψη του Παύλου στην Άννα, φέρνει μαζί της μια φοβερή ανατροπή στη ζωή και των δυο. Οι υποψίες της αστυνομίας για τον θάνατο του μοντέλου και τα αίματα στα ρούχα του γνωστού ηθοποιού δοκιμάζουν την σχέση τους και την εμπιστοσύνη της Άννας στο πρόσωπό του. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία θα φτάσει τόσο γρήγορα στα ίχνη του, που θα πρέπει να πάρουν κι οι δυο, σύντομα τις αποφάσεις τους. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης ζητά από την Μαρία μια τελευταία ευκαιρία, για να περάσει τους μήνες που του απομένουν μαζί της, αγνοώντας πως ο Μιχάλης, μετά τις αποκαλύψεις για το Γιάννη, έχει αρχίσει να κάνει όνειρα για το μέλλον. Ταυτόχρονα όμως, και η Λήδα έχει πάρει τις αποφάσεις της, ενώ η Εύα, κάνει ετοιμασίες για το γάμο. Τότε είναι που ο Γιώργος, αποκαλύπτει στη μητέρα του, το λόγο της αναπάντεχης επιπλοκής στην υγεία του Στάθη...


Για την αρχική σελίδα "Χωρίς Εσένα" πατήστε ΕΔΩ