Breaking News

Αλλάζουν όλα στο twitter: Έρχεται... super twitter με 10.000 χαρακτήρες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το Twitter εξετάζει την αύξηση των χαρακτήρων μέχρι 10.000 ανά τιτίβισμα, κάτι που αν συμβεί θα αλλάξει ριζικά τη σημερινή μορφή του κοινωνικού δικτύου.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο λόγος είναι ότι θέλει να απευθυνθεί σε ένα ευρύτερο κοινό και να προσεγγίσει και τους χρήστες που καταφεύγουν σε άλλα κοινωνικά δίκτυα και κυρίως στο facebook. 

Παράλληλα το νέο κατρακύλισμα των μετοχών του κοινωνικού δικτύου την Τρίτη έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις τάξεις του.


Ο πρόσφατα νέος Διευθύνων Σύμβουλος Jack Dorsey εξέφρασε σκληρά λόγια για τους προκατόχους τους και έκανε λόγο για στασιμότητα και απροθυμία. Δεν επιβεβαίωσε την αύξηση του ορίου σε 10.000 χαρακτήρες αλλά είπε ότι είναι ένα θέμα προς συζήτηση.

Στελέχη της εταιρίας υποστήριξαν ότι τα τιτιβίσματα θα συνεχίσουν να έχουν το όριο των 140 χαρακτήρων και οι 10.000 χαρακτήρες θα αφορούν τα προσωπικά μηνύματα μεταξύ χρηστών. Ωστόσο αυτό μπορεί να συνέβη για να "γλυκάνει" τις αντιδράσεις χρηστών του μέσου που υποστηρίζουν ότι αν συμβεί αυτό θα αλλάξει και η φιλοσοφία του.

Η βαθιά επιθυμία του Twitter είναι να αυξήσει τα 300 εκατομμύρια χρήστες που έχει περίπου και να ανταγωνιστεί το Facebook αν και στελέχη του κοινωνικού δικτύου δήλωσαν τους τελευταίους μήνες ότι κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν μπορεί να είναι ρεαλιστικό...