Breaking News

Η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη για την εποχή που δούλευε στο Δημόσιο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη της Σάσας Σταμάτη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου καθώς μίλησε για την περίοδο που δούλευε στο Δημόσιο, θέση από την οπία παραιτήθηκε καθώς μπήκε στη ζωή της η τηλεόραση.

Αφού αρχικά αποκάλυψε ότι γεννήθηκε το 1981, στη συνέχεια ο παρουσιαστής επισήμανε ότι... στο Δημόσιο την είχε βάλει ο πατέρας της με μέσο.

"Πού το ξέρεις; Δεν είναι κακό αυτό. Στη Νομαρχία δούλευα εφτά χρόνια αλλά παραιτήθηκα από το Δημόσιο γιατί μπήκε στη ζωή μου η τηλεόραση" είπε η συνεργάτιδα του Πρωινού.

Αναφερόμενη στην περίοδο που δούλευε στο Δημόσιο δήλωσε:

"Δούλευα στο γραφείο του νομάρχη αρχικά, στο γραφείο Τύπου, αλλά λόγω συμπεριφοράς είχα λίγο παραπάνω χαρά. Δεν μπορούσα να κάθομαι οκτώ ώρες στο γραφείο. Ήθελα να πηγαίνω στους ορόφους, να κάνω βόλτες, να τραγουδάω, να είμαι πιο χαλαρή, πιο ευδιάθετη μάλλον. Δεν ήρθε απόλυση, ήρθε μετάθεση μια μέρα  στη χειρότερη υπηρεσία για τότε, στη διεύθυνση Πρόνοιας. Αλλά μου'κανε πολύ καλό γιατί έμαθα πολλά πράγματα.

Εκεί ήμουν στο γκισέ για τα βιβλιάρια απορίας, θεώρηση και έκδοση, στις αιτήσεις. Ο κόσμος ήταν επιθετικός. Υπήρχαν έντονοι διάλογοι. Ήμασταν με κλειδωμένη την πόρτα γιατί ήθελαν να μπουκάρουν μέσα όλοι".

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή της.