Breaking News

Ξόδεψε μια περιουσία για να μετατρέψει μια σπηλιά σε πολυτελές σπίτι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλοί ονειρεύονται να δραπετεύσουν από την καθημερινότητα και τον σύγχρονο τρόπο ζωής αλλά λίγοι τολμούν να το πραγματοποιήσουν...

Ένας από αυτούς είναι και ο Angelo Mastropietro ο οποίος έκανε το όνειρό του πραγματικότητα.

Κατάφερε να μετατρέψει μια σπηλιά 250 εκατομμυρίων ετών, στο δάσος Wyre Forest, στην περιοχή Worcestershire της Αγγλίας, σε ένα πολυτελές σπίτι.

Για να το καταφέρει όμως ξόδεψε μια περιουσία 160.000 λιρών (περίπου 209 χιλιάδες ευρώ) και περίπου 1.000 ώρες εργασίας.

Ο Angelo Mastropietro ήταν επικεφαλής μιας επιτυχημένης εταιρείας προσλήψεων στην Αυστραλία, όπου έζησε για μια δεκαετία, όταν διαγνώστηκε με  σκλήρυνση κατά πλάκας, το 2007.

"Αυτό ήταν μια υπενθύμιση στον εαυτό μου ότι πρέπει να είμαι πιο προσεκτικές όσον αφορά την υγεία μου και να σέβομαι τον τρόπο ζωής μου. Ήθελα να βρίσκομαι σε ένα μέρος όπου θα είχα μια πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη ζωή" τονίζει ο 38χρονος.

Η πρώτη φορά που είχε δει τη σπηλιά ήταν το 1999. Βρήκε εκεί καταφύγιο καθώς άρχισε να βρέχει κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με το ποδήλατο του. Το σπήλαιο χρησιμοποιούνταν ως κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων για 300 χρόνια, όταν και εγκαταλείφθηκε στα τέλη του 1940.

Ο πατέρας δύο παιδιών επέστρεψε στη Βρετανία το 2010. Όμως πάνω από δέκα χρόνια, μετά από εκείνη την μοιραία βόλτα με το ποδήλατο, δεν ξέχασε τη σπηλιά και αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Αγόρασε το σπήλαιο, το οποίο θεωρείται το παλαιότερο κατοικημένο σπήλαιο σε ολόκληρη την Ευρώπη, για 62.000 λίρες (περίπου 81.500 ευρώ) και στη συνέχεια το διαμόρφωσε μόνος του.

Το σπίτι έχει όλες τις ανέσεις μια σύγχρονης κατοικίας. Φυσικά δε λείπει το Wi-Fi ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι έχει θέρμανση δαπέδου. Δείτε τις φωτογραφίες από τη Daily Mail...