Breaking News

Matthew Perry από τα Φιλαράκια: «Δεν... θυμάμαι τρία χρόνια από τη σειρά» (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο Matthew Perry. ο τηλεοπτικός Τσάντλερ από τα "Φιλαράκια", της σειράς που προβλήθηκε στην τηλεόραση από το 1994 μέχρι το 2004 και αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο ηθοποιός άρχισε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης 28 ημερών το 1997 από το αλκοόλ και τα χάπια και πήγε πάλι σε κέντρο αποτοξiνωσης το 2001. 

Ο Matthew Perry παραδέχτηκε με ειλικρίνεια στην Chris Evans στο Radio 2: "Δεν θυμάμαι τρία χρόνια της σειράς. Ήμουν λίγο έξω από όλο αυτό εκείνη την περίοδο".'

Και πρόσθεσε: "Δεν μπορείς να έχεις πρόβλημα με τα vαpκωτικά για τόσα χρόνια και στη συνέχεια να περιμένεις να το λύσεις μέσα 28 ημέρες".

Μίλησε επίσης και για το θρυλικό reunion που φημολογείται με την υπόλοιπη παρέα της σειράς. "Νομίζω ότι οι ηθοποιοί είναι ανοιχτοί για να συμμετέχουν σε μια ειδική τηλεοπτική εκπομπή. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει ενδεχόμενο για επεισόδιο" είπε σχετικά.

Σχολιάζοντας επίσης τα υπόλοιπα "φιλαράκια" του τόνισε: "Ήταν μια πολύ καλή ομάδα. Δεν υπήρχε κανένας μ@λ@κ@ς και αυτό μας έσωσε πραγματικά για δέκα χρόνια".