Breaking News

Ο Μπερμπάτοφ έδωσε συνέντευξη στον... εαυτό του!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για όλα σε μια συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον... εαυτό του!

Ο Βούλγαρος άσος του ΠΑΟΚ πρωτοτύπησε και απάντησε στις ερωτήσεις που έθεσε ο ίδιος στον εαυτό του.

Στην αυτο-συνέντευξη που ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ενώ απάντησε και στο αν θέλει να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε τι έγραψε:

Γεια σου. Πώς αισθάνεσαι;

Είμαι μια χαρά αλλά απογοητευμένος. Χάσαμε από την ΑΕΚ και πήρα κόκκινη κάρτα.

Νομίζεις ότι ήταν δίκαια η κόκκινη κάρτα;

Ναι. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κρατούσε και με εμπόδισε να πάρω καλύτερη θέση και αυτό και το γεγονός με εκνεύρισε και με έκανε να τον χτυπήσω.

Αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να χτυπήσεις έναν ποδοσφαιριστή. Πολλοί παίκτες κρατούν την ψυχραιμία τους κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Αυτό είναι σωστό. Αυτό που έκανα δεν έχει σχέση με τις αρετές μου στο ποδόσφαιρο. Υποθέτω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει κάτι ηλίθιο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Γιατί ήταν τόσο νευρικός και θυμωμένος;

Λόγω του γεγονότος ότι έβλεπα το παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν ήταν η καλύτερη ομάδα αλλά σκόραρε. Επειδή δεν έπαιζα και θα μπορούσα να βοηθήσω. Αυτό ήταν ένα ντέρμπι και ήρθα για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα και όχι να κάθομαι στον πάγκο και να μην κάνω τίποτα. Αλλά το αντίθετο συνέβη.

Και είσαι απογοητευμένος γι'αυτό;

Ναι. Όταν δεν παίζω, δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος. Το πρόβλημα είναι πως τα νεύρα τα έβγαλα πάνω σε έναν παίκτη σε αντίπαλη ομάδα. Και εγώ δεν είμαι ένας από τους παίκτες που αναζητούν συγκρούσεις, αυτό είναι ευρέως γνωστό, αλλά στην προκειμένη περίπτωση συνέβη το αντίθετο και λυπάμαι γι' αυτό.

Και τώρα;

Τώρα θα πληρώσω το τίμημα. Τρία παιχνίδια τιμωρία. Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα.

Κάποια Μέσα λένε ότι δεν θες να παίζεις πια για τον ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό δίνω την συνέντευξη σε σένα και όχι σε άτομα που φτιάχνουν αυτές τις ηλίθιες ειδήσεις και έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα ή σε ανθρώπους που λένε: "Κοίτα τον, δεν θέλει να παίζει και πήρε κόκκινη κάρτα". Το οποίο φυσικά δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι ότι εξακολουθώ να νιώθω μια χαρά όταν παίζω ποδόσφαιρο. Θέλω να παίζω. Όταν αυτό δεν συμβαίνει είμαι θυμωμένος και απογοητευμένος. Δεν υπάρχει τρόπος να μου αρέσει που δεν παίζω και με πληρώνουν καλά λεφτά μέσα σε όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα. 

Και μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο, με την ποιότητα του ποδοσφαίρου που έχω κάτι που έχω αποδείξει μέσα στην καριέρα μου. Όταν αυτό δεν συμβαίνει, είμαι απογοητευμένος και μπορείτε να το δείτε. 

Αν μειωθεί το πάθος για το ποδόσφαιρο τότε θα σταματήσω να θυμώνω, να φωνάζω και να χειρονομώ στον αγωνιστικό χώρο και να υπογράφω σε ομάδες. Και αυτό θα σημαίνει ότι πια η ομάδα ποδοσφαίρου για την οποία παίζω, δεν με νοιάζει και ότι το πάθος έχει φύγει. Αλλά αυτό δεν έχει συμβεί... Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου τώρα και μάχομαι για την ομάδα μου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα πάρω κόκκινη κάρτα κάποια στιγμή.