Breaking News

Σκότωσε την Ανθή την ώρα που κοιμόντουσαν τα παιδιά τους - Τι δήλωσε φίλη της 37χρονης (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λεπτομέρειες της φρικτής δολοφονίας της 37χρονης Ανθής Λινάρδου έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Όπως δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα, σύμφωνα με τον Δημοσθένη Χρήστου, τον γενικό αστυνομικό διευθυντή περιφέρειας Μακεδονίας, το έγκλημα, το οποίο ομολόγησε ο σύζυγός της, έγινε την ώρα που τα παιδιά κοιμόντουσαν γύρω στις 11 το βράδυ.

Η εκτίμηση των αστυνομικών είναι ότι ο 40χρονος Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της Ανθής αλλά ό,τι έγινε, έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Η άτυχη Ανθή είχε πει στο σύζυγό της, πριν τις γιορτές όταν είχαν μεταβεί στον Πειραιά, ότι ήθελε να χωρίσουν και επέμεινε και όταν επέστρεψαν στην Κοζάνη. Αυτό φαίνεται να αποτέλεσε και το κίνητρο του 40χρονου για να την πνίξει. 

Οι αστυνομικοί καταλήγουν ότι ο Τάσος Τσιουχάρας δεν είχε συνεργούς ενώ όσον αφορά τον πατέρα του και πρώην πεθερό της Ανθής εξηγούν ότι τον κρατούν με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής «προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα».

Στο μεταξύ στην κάμερα της εκπομπής "Live U" μίλησε φίλη της Ανθής και περιέγραψε το χαρακτήρα της 37χρονης. Όπως είπε τίποτα δεν έδειχνε ότι είχε προβλήματα καθώς ήταν πάντα χαμογελαστή.

Δείτε το βίντεο.