Breaking News

Χρήστος Σπανός για «Μη με σκας»: «Ήταν άγριο το κόψιμο. Δεν μου είχε ξανατύχει αυτό»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη παραχώρησε ο Χρήστος Σπανός και μεταξύ άλλων μίλησε για το κόψιμο της κωμικής σειράς του Alpha «Μη με σκας» και για τις οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Πού οφειλόταν η αποτυχία του «Μη με σκας»;

Όπως και στην επιτυχία έτσι και στην αποτυχία δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς συμβαίνει. Πάντα ξεκινάς μια συνεργασία με κάποιες προϋποθέσεις: Θέλεις να έχεις ένα καλό σενάριο και καλούς συντελεστές. Στο «Μη με σκας» τα είχαμε αυτά τα πράγματα. Μετά από τόσο καιρό που έχει περάσει σκέφτομαι μήπως έφταιγε το θέμα και ο κόσμος δεν ήθελε να βλέπει στην τηλεόραση το γκέι στοιχείο ή έγινε πολύ γρήγορα η όλη προετοιμασία. Είδες πώς αντέδρασε ο κόσμος και με το σύμφωνο συμβίωσης.

Κάποιοι από τους συντελεστές δεν ήθελαν να παραδεχτούν ότι επρόκειτο για μια αποτυχία και ότι η σειρά κόπηκε. Απλά έλεγαν ότι η σειρά θα συνεχιστεί.

Αυτό δεν ήταν ψέμα. Όταν προβλήθηκε το 3ο επεισόδιο, η παραγωγή μας είπε ότι το κανάλι θέλει να κάνει μια μικρή παύση και να κάνει κάποιες αλλαγές. Εμείς νομίζαμε ότι θα συνεχίσουμε. Μάλιστα εκείνο το διάστημα ακουγόντουσαν διάφορα πράγματα. Μετά από λίγες μέρες μας ανακοινώθηκε ότι η σειρά σταματά.

Μετά το κόψιμο της σειράς έγινε κάποια συζήτηση για νέα συνεργασία;

Δεν έχει τεθεί το ενδεχόμενο κάποιας μελλοντικής συνεργασίας αλλά είναι «άγριο» να κόβουν μια σειρά στον αέρα από το τρίτο επεισόδιο. Δεν μου είχε ξανατύχει αυτό. Ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα.

Πληρωθήκατε κανονικά, έτσι;

Κοίταξε να δεις, υπάρχουν κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες. Μπορώ να καταλάβω ότι στην εποχή που ζούμε δεν μπορεί να κάνει ο άλλος υπομονή για μια σειρά αν έχει ακροαματικότητα ή όχι. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν σειρές που κάνουν χαμηλότερα νούμερα από το «Μη με σκας» και συνεχίζουν την πορεία τους. Ίσως ο ALPHA να είχε υψηλότερες προσδοκίες και να ήθελε να κάνουμε 30άρια.

Είναι να πληρωθείτε τα 3 επεισόδια που προβλήθηκαν ή όσα είχαν συμφωνηθεί από την αρχή;

Αυτό δεν το ξέρω ακόμα. Είναι σε εκκρεμότητα σχετικά με το αν θα πληρωθούμε τα επεισόδια που γυρίσαμε ή όσα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή.

Πηγή: TV Ζάπινγκ