Breaking News

Συγκίνησε ο πατέρας του υποπλοιάρχου Κ.Πανανά: «Το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρωινή εκπομπή "Mega Σαββατοκύριακο" μίλησε ο πατέρας του Υποπλοιάρχου Κωνσταντίνου Πανανά ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου AB-212 του Πολεμικού Ναυτικού, στην απόκρημνη περιοχή της Κινάρου.

Ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Πανανάς, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή από το Ναύπλιο, συγκλόνισε με όσα είπε για τον αδικοχαμένο γιο του που "έφυγε" σε ηλικία 34 ετών.

Με έντονα συναισθηματική φόρτιση δήλωσε:

«Ο γιος μου έπεσε υπέρ πατρίδος. Ήταν μάχιμος αξιωματικός. Αποφοίτησε 2ος από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Δεν ήταν ούτε ένστολος ούτε υπάλληλος. Του αξίζει τιμή διότι στη ζωή του αποφάσισε να φυλάξει Θερμοπύλες.

Από προχθές το αγόρι μου είναι αδελφός και γιος όλων των Ελλήνων. Από προχθές το αγόρι μου πέρασε επαξίως στο πάνθεον των ηρώων αυτού του περήφανου Έθνους αγωνιζόμενος κατά των προαιωνίων εχθρών της πατρίδας μας. Είμαι υπερήφανος που υπήρξε γιος μου. 

Μπορεί του γιου μου να έσβησε της ζωής του το καντήλι όμως είμαι βέβαιος ότι η Παναγιά τον κρατά στοργικά στην αγκαλιά της όπως τον μονάκριβο γιο της.»

Δείτε το βίντεο...