Breaking News

Τρόμος στον αέρα: Βόμβα άνοιξε τρύπα σε Airbus μετά την απογείωση (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μόλις πέντε λεπτά μετά την απογείωση του Airbus A321, μια έκρηξη άνοιξε μια μεγάλη τρύπα στη δεξιά πλευρά του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το περιστατικό συνέβη χθες στα 12.000 με 14.000 πόδια σε πτήση της Daallo Airlines που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Σομαλίας, το Μογκαντίσου με προορισμό το Τζιμπουτί.

Από την έκρηξη προκλήθηκε πυρκαγιά. Μετά την έκρηξη το αεροσκάφος επέστρεψε και πάλι στο αεροδρόμιο του Μογκαντίσου.

Μάλιστα αυτόπτες μάρτυρες υποστήριξαν ότι κάηκε το σώμα ενός  ηλικιωμένου άνδρα και εκτοξεύτηκε από το άνοιγμα, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώθηκε. Οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου δήλωσαν ότι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη.


Ο 64χρονος Σέρβος πιλότος του αεροσκάφους Vladimir Vodopivec δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν μια βόμβα. Ευτυχώς τα όργανα ελέγχου δεν καταστράφηκαν κι έτσι μπορέσαμε να πειστρέψουμε και να προσγειωθούμε στο αεροδρόμιο. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου. Δόξα τω Θεό τελείωσε καλά".

Κάποιοι επιβάτες κατέγραψαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν στο εσωτερικό μετά την έκρηξη κι ενώ το αεροσκάφος επέστρεφε στο αεροδρόμιο. Δείτε το βίντεο.