Breaking News

Αυτό είναι το τέλος του «Ταμάμ»!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα το Ταμάμ θα ολοκληρώσει τον κύκλο του τη φετινή χρονιά ενώ έχουν ολοκληρωθεί ήδη τα γυρίσματα των επεισοδίων.

Μία από τις καλύτερες κωμικές σειρές που έχουν προβληθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα οδεύει για το τέλος της.

Στα επόμενα επτά επεισόδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου - ίσως έξι γιατί το δημοσίευμα του TV24 είναι από την Παρασκευή πριν παιχτεί το επεισόδιο 15 - θα δούμε να συμβαίνουν πολλά και διάφορα, με αποκορύφωμα το μεγάλο φινάλε!

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, η Έλλη και ο Τζεμ καταλήγουν να είναι μαζί, παρά το γεγονός πως όταν μαθευτεί η σχέση τους θα ξεσπάσει «καταιγίδα» μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Και αυτό γιατί ο Μετίν μαθαίνει τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσα στα δύο παιδιά και δεν μπορεί να το δεχτεί. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τα διώξει από το σπίτι. 

Από την πλευρά της η Μυρτώ προσπαθεί να τον μαλακώσει αλλά μάταια. Ετσι αποφασίζει να πάρει πιο δραστικά μέτρα και τον απειλεί πως θα τον εγκαταλείψει. Ο άντρας νιώθει έντονη δυσφορία. Εκείνη τη στιγμή μπαίνουν στο σπίτι η Έλλη με τον Τζεμ που τους ανακοινώνουν μια σημαντική απόφαση: «Ο Τζεμ κι εγώ αποφασίσαμε να το διαλύσουμε. Είναι το καλύτερο για όλους μας». Ομως ο Μετίν δεν τους πιστεύει. Αντιθέτως, θεωρεί ότι είναι μια καλοστημένη πλεκτάνη για να τον τουμπάρουν.

Στη συνέχεια η Έλλη μαθαίνει ότι είναι έγκυos. Περιμένει το παιδί του Τζεμ. Η ίδια δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το διαχειριστεί. Το ανακοινώνει στον Τζεμ αλλά εκείνος νομίζει ότι του κάνει πλάκα. Αρχικά σοκάρεται αλλά σιγά-σιγά δείχνει να το αποδέχεται. Το ευχάριστο αυτό νέο φτάνει γρήγορα στ’ αυτιά του παππού Ερμή, ο οποίος είναι βαριά άρρωστος και όλοι ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του. Ακόμα και στα δύσκολα, όμως, δεν το βάζει κάτω. Αφού πρώτα ενημερώσει τον Τούρκο ότι θα γίνει παππούς, έπειτα ετοιμάζει μια διαθήκη που θα συζητηθεί.

Από την άλλη πλευρά, η Ντιλέκ συνεχίζει να ζει τον έpωτά της με τον Τεό, έχοντας πια την αποδοχή των πατέρων τους.

Η Ντίνα τώρα μας αποχαιρετά πιο σύντομα από τους υπόλοιπους ήρωες. Στα επόμενα πέντε επεισόδια «εισβάλλει» ένα νέο πρόσωπο στη σειρά. Ο Στέφανος (Γρηγόρης Σταμούλης) αρχικά γίνεται ο νέος σύντροφος της γυναίκας. Όλο αυτό όμως είναι μια καλοστημένη παγίδα για να κάνει τον Αλή να ζηλέψει. Στην αρχή τα καταφέρνει μια χαρά. Όμως εκείνη δείχνει να εpωτεύεται όλο και πιο πολύ τον Στέφανο, με τον οποίο και αποφασίζει να φύγει μακριά από όλους και απ’ όλα.