Breaking News

Δωμάτιο με θέα τους καρχαρίες στην «καρδιά» του ενυδρείου του Παρισιού (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα να κοιμηθείτε ένα βράδυ παρέα με καρχαρίες;

Την ευκαιρία να περάσουν ένα ολόκληρο βράδυ σε ένα διαμορφωμένο διαφανές δωμάτιο στην καρδιά του ενυδρείου του Παρισιού, που φιλοξενεί 35 καρχαρίες, θα έχουν λίγοι υπερτυχεροί μετά από διαγωνισμό.

Το ενυδρείο" Aquarium de Paris", στην προσπάθειά του να μάθει το κοινό περισσότερα για τους καρχαρίες, προσφέρει τη δυνατότητα 11 - 13 Απριλίου στους νικητές ενός διαγωνισμού που βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικτυακά μέσω της Airbnb, να κοιμηθούν 10 μέτρα κάτω από το νερό με θέα 360 μοιρών. Το ενυδρείο είναι γεμάτο με περισσότερα από τρία εκατομμύρια λίτρα νερού.


Κάθε βράδυ οι τυχεροί επισκέπτες θα μένουν στο υπνοδωμάτιο ενώ μαζί τους θα βρίσκεται και ένας ελεύθερος δύτης - φωτογράφος που θα τους εξηγεί γιατί οι καρχαρίες έχουν παρεξηγηθεί όπως επίσης και γιατί έχουν σημαντική συμβολή στο οικοσύστημα των ωκεανών.


Ως μέρος της παραμονής τους, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν και ένα δείπνο με θεά τα θανατηφόρα ζώα.


Ο Alexis L. Powilewicz,  Διευθύνων Σύμβουλος του Ενυδρείου του Παρισιού δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί είναι το πρώτο ενυδρείο στον κόσμο που προσφέρει την ευκαιρία στους ανθρώπους να είναι περισσότερο από απλοί επισκέπτες και να αποκτήσουν μια καθηλωτική εμπειρία".



Πηγή: Daily Mail