Breaking News

Έλυσε τη σιωπή της η Φρόσω Κυριάκου: «Δεν οδηγούσα εγώ αλλά ο Παντελίδης»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Δεν οδηγούσα εγώ, οδηγούσε ο Παντελίδης», λέει ξεκάθαρα η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, η οποία αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της για το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή.

Στη δήλωση που φιλοξενεί η Real News, η Φρόσω βάζει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα ότι στο τιμόνι βρισκόταν ο γνωστός τραγουδιστής.

Συγκεκριμένα, στη δήλωση, που η Φρόσω μαζί με τους γονείς της ενέκρινε μέσω πληρεξούσιων δικηγόρων αναφέρεται: 

«Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη τη 18.02.2016, η συνεπιβάτης του αυτοκινήτου που οδηγούσε  ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, Φρόσω Κυριάκου, καθώς και η οικογένειά της αναφέρουν τα εξής: Η κα Φρόσω Κυριάκου παραμένει νοσηλευόμενη στην οικία της, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό και ισχυρότατη μετατραυματική διαταραχή. 

Ως προς τα σωματικά τραύματα, παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς της και ακολουθεί ειδική αγωγή για τη σταδιακή αποκατάσταση της υγείας της. Ο χρόνος περάτωσης της εν λόγω αποκατάστασης παραμένει, προς το παρόν, άγνωστος. Επιπροσθέτως, παρακολουθείται από ειδικούς, ψυχολόγο και ψυχίατρο, προκειμένου να καταφέρει να αντιμετωπίσει τον ισχυρότατο ψυχικό κλονισμό, το σοκ και το πένθος, από τα οποία διακατέχεται, συνέπεια του ως άνω βίαιου ατυχήματος με τις γνωστές σε όλους τραγικές συνέπειες».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Star.gr