Breaking News

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου για το θέμα Σόιμπλε και το «χώσιμο» στον Άδωνι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στα όσα ακολούθησαν, μετά τις δηλώσεις του για το Σόιμπλε στην προηγούμενη εκπομπή του, αναφέρθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά τη διάρκεια του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» το βράδυ της Τρίτης.

Χειμαρρώδης ο σατυρικός ηθοποιός δήλωσε, μεταξύ άλλων:

"Ο δημοσιογράφος, όπως μου είπε ένας φίλος, χρειάζεται ένα φύλλο για να φτιάξει ένα ολόκληρο δέντρο. Στη δική μου περίπτωση φτιάξανε ένα ολόκληρο δάσος του Αμαζονίου.

Εγώ μιλούσα και αναφερόμουν στον Σόιμπλε. Αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο άνθρωπο και την ώρα που μετέφερα τη σκέψη μου για αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν έβαλα λέξεις διαχωριστικές να πω συνεχίζω να μιλάω για αυτόν τον συγκεκριμένο, θεωρώντας ότι όλοι καταλαβαίνουν για ποιον μιλάω. Επειδή όμως την ώρα που μιλάει κανείς, ιδιαίτερα σε εποχές που έχουν στενέψει τα μυαλά, οι καρδιές και οι ψυχές των ανθρώπων και ψάχνουν και μετράν λέξη λέξη όπως παλιά στη δικτατορία...

Αλλά ας υποθέσουμε ότι δεν συντρέχουν καθόλου αυτοί οι λόγοι και μπορείς άθελα σου να πεις κάτι και να ξύσεις την πληγή ενός ανθρώπου. Σ' αυτή την περίπτωση ζήτησα και ζητάω όχι μόνο μία, χίλιες συγγνώμες και θα το έκανα για τον οποιονδήποτε άνθρωπο στον κόσμο αυτό αν χωρίς να το θέλω του προκάλεσα κάτι.

28 φόνους να έκανα τέτοιο βpiσιμο δεν θα' τρωγα αλλά κατανοώ ότι εδώ υπήρξε μια συγκυρία:

Πρώτον ψάχνανε μια φράση να βρουν για να μου επιτεθούν. Έχουν δώσει εντολή σε κάθε Τσαντίρι εδώ και πάρα πολύ καιρό να δημιουργούν προβλήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Άδωνις ξεκίνησε πρώτος και το έθεσε και αυτό το θέμα. Έχει αναλάβει συμβόλαιο "εκτέλεσης". Τα κάνουν λοιπόν γιατί θέλουν να σταματήσω και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι περνάω για να φτάσω σε μια εκπομπή ακόμα και ζωντανός. Βρήκαν λοιπόν αυτή την ευκαιρία.

Δεύτερον βρήκαν έναν τρόπο να υμνήσουν ξανά τον Σόιμπλε και βρήκαν μια αφορμή οι δημοσιογράφοι να μην αναφέρουν καθόλου το σχέδιο Σόιμπλε το οποίο ήταν το κύριο θέμα στην εκπομπή. Περί αυτού μούγκα. Δηλαδή από τις δύο ώρες αυτό που παρατήρησαν είναι αυτό.

Τρίτον έψαχναν μια ευκαιρία να το παίξουν οι δημοσιογράφοι τους ευαίσθητους. Αυτοί που παρακολουθούσαν, συμπράτταν μαζί με τις κυβερνήσεις στα κοψίματα των συντάξεων των αναπήρων, τους έπιασε τώρα ψυχοπόνος και συγκίνηση. Απόκριες είναι. Κατάλαβα ότι ήθελαν να ντυθούν συγκινημένοι και ευαίσθητοι και λόγω Τριωδίου τους συγχωρώ."

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του.