Breaking News

Ξενάγηση στο σπίτι της Νόνης Δούνια (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο σπίτι της Νόνης Δούνια "εισέβαλε" αυτή τη φορά η Νάνσυ Παραδεισανού και η κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου Σπιτάκι μου".

Το πρώην μοντέλο, που είδαμε και ως ηθοποιό και παρουσιάστρια, μίλησε για το γάμο της, που έγινε την ίδια ημέρα με τον ημιτελικό Ελλάδα - Τσεχία, στο Euro του 2004. 

Όπως αποκάλυψε, στη γαμήλια δεξίωση εξαφανίστηκαν ξαφνικά όλοι οι άντρες οι οποίοι παρακολουθούσαν τον αγώνα σε μία μικρή τηλεόραση!

Αναφερόμενη επίσης στα παιδιά της τόνισε με "αυστηρό" ύφος ότι είναι πολύ μικρά για να έχουν προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα.

Όσο για το πως καταφέρνει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό, που έχει και λευκούς καναπέδες, είπε χαρακτηριστικά: "Είμαι του νοικοκυριού και μ'αρέσει πολύ να ασχολούμαι με το σπίτι. Είμαι και... ψιλουστέρω. Όχι σε μεγάλο βαθμό αλλά την έχω την υστερία μου".

Για την εκπομπή "Γυναίκες" σχολίασε: "Πολλές φορές δε σου βγαίνουν τα πράγματα όπως τα έχεις προγραμματίσει. Δεν ήταν η καλύτερή μου εμπειρία για λόγους μάλλον θεμάτων εκπομπής. Αλλιώς ξεκινήσαμε κι αλλιώς καταλήξαμε".

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της αλλά και πλάνα από το εντυπωσιακό σπίτι της.