Breaking News

Παντελίδης: Ο αυτόπτης μάρτυρας αποκάλυψε τι ακριβώς είδε στο σημείο του μοιραίου τροχαίου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής "Aλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο πρώτος άνθρωπος που παρευρέθηκε στο σημείο του μοιραίου δυστυχήματος στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.

Αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες καθώς είπε ποιον είδε να βγαίνει από τη θέση του οδηγού αλλά επισήμανε πως δεν γνωρίζει ποιος οδηγούσε το αυτοκίνητο.

"Τα παιδιά και τα τρία ήταν στον ουρανό του αυτοκινήτου γιατί είχε ανατραπεί το όχημα. Είχαν συρθεί. Φανταστείτε σύρθηκαν 20 - 25 μέτρα από το σημείο που ντεραπάρισε το αυτοκίνητο. Η κοπέλα (Φρόσω) βγήκε από την πλευρά την αριστερή που είναι το τιμόνι, του οδηγού. Ήταν μπλεγμένοι οι άνθρωποι, πονούσε η κοπέλα η μικρή, το χεράκι της, η κοιλίτσα της. Ήταν δύσκολη θέση να ασχοληθείς που ήταν ο καθένας, τι έκανε ο καθένας" είπε.

Και συνέχισε: "Δάκρυσα εκείνη τη στιγμή που είδα τα παιδιά σ'αυτή την κατάσταση. Δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιος οδηγούσε. Δεν μου πέρασε από το μυαλό καθόλου αυτή η σκέψη. Οι κοπέλες όμως γιατί δε λένε ποιος οδηγούσε;"

Ο Γ. Ζωγόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι ψάχνει χώρο για να μετακομίσει το γραφείο του γιατί δεν αντέχει να βλέπει το χώρο του δυστυχήματος όπου καθημερινά πηγαίνουν νέοι άνθρωποι και αφήνουν λουλούδια. "Πήγαινα κι εγώ κάθε μέρα και άναβα το καντηλάκι του αλλά πλέον αρχίζω και βαραίνω και στεναχωριέμαι και δεν πάω" είπε χαρακτηριστικά.