Breaking News

Σκηνές τρόμου στο Μπρούσκο...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σκηνές από ταινία τρόμου θα εξελιχτούν στα επόμενα επεισόδια του Μπρούσκο με πρωταγωνίστρια τη Βασιλική.

Μετά τον καυγά του Αχιλλέα με τον Ματθαίο, η Μελίνα με τον Αχιλλέα μένουν στο Λονδίνο.

Η Μελίνα μετά από δυσκολία αρχίζει να προσαρμόζεται ενώ μια ευχάριστη έκπληξη την περιμένει καθώς η Βασιλική είναι ζωντανή και έρχεται για να συναντηθούν στο Λονδίνο. 

Εκεί τους εξηγεί ότι είχε φύγει γιατί ο δολοφόνος τής έστειλε μήνυμα ότι μέχρι το βράδυ θα έχει πεθάνει ενώ τους λέει ότι δεν θέλει να ξαναγυρίσει στα Χανιά γιατί φοβάται. 

Τα πράγματα όμως αλλάζουν και για τη Μελίνα αλλά και για τη Βασιλική, καθώς ο Ματθαίος, ο οποίος βρίσκεται κι αυτός με τον Νεκτάριο στο Λονδίνο, τα ξαναβρίσκουν κι έτσι αποφασίζουν να επιστρέψουν όλοι μαζί στην Κύπρο. 

Παράλληλα, η Βασιλική πείθεται και τηλεφωνεί στον Μηνά να του πει ότι ζει, αλλά ο Μηνάς που είναι πολύ θυμωμένος μαζί της, της λέει ότι δεν τον νοιάζει και ότι έχουν τελειώσει οι δυο τους. Την ίδια στιγμή, στα Χανιά συλλαμβάνουν κάποιον ύποπτο για τους φόνους και αυτό το μαθαίνει η Βασιλική, η οποία τελικά αποφασίζει να γυρίσει στα Χανιά. Μόλις φτάνει επιχειρεί να μιλήσει με τον Μηνά ο οποίος όμως συνεχώς της γυρίζει την πλάτη.

Η Βασιλική είναι πικραμένη, απογοητευμένη και μόνη. Έτσι πηγαίνει από το καφενείο της Κωνσταντίνας όπου εκεί είναι ο Ροκάκης και ταράζεται και πάλι. Αφού κάθεται λίγο, επιστρέφει στο σπίτι μόνη της. Η Βασιλική βρίσκεται στην κουζίνα και κάτι κόβει, την ώρα που ο Ροκάκης για άλλη μια φορά πηγαίνει απειλητικός όσο ποτέ για να τη σκοτώσει. Εκείνη συνεχίζει να κόβει και τηλεφωνεί ταυτόχρονα στη Μελίνα, όπου ξαφνικά της επιτίθεται ο Ροκάκης και η Βασιλική αρχίζει να τον χτυπάει ενώ ουρλιάζει. 

Η Μελίνα ακούει τα ουρλιαχτά και τρομάζει, ενώ στο σπίτι της Βασιλικής γίνεται μάχη. Ο Ροκάκης κρατάει μαχαίρι, την πιάνει από τα μαλλιά και την κολλάει στον τοίχο, ενώ η Βασιλική έχει στα χέρια της ένα ψαλίδι και του το μπήγει στο πόδι. Αυτός ουρλιάζει από τον πόνο... Παντού αίματα, η Βασιλική του ξεφεύγει και μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα. Ο Ροκάκης μανιακός σπάει την πόρτα και είναι έτοιμος να της καρφώσει το μαχαίρι στο λαιμό, όταν η Βασιλική προλαβαίνει και τον καρφώνει με το ψαλίδι...

Αναλυτικότερα στο TIVI Σίριαλ που κυκλοφορεί...