Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 153

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 20/4/16 - Επεισόδιο 153: Η Μαρίνα αναστατώνεται και νιώθει να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν ο Πέτρος τους ενημερώνει πως τα πράγματα για την Έλσα είναι πολύ σοβαρά και ότι στο χώρο του Άρη βρέθηκαν vαpκωτικά. Την ίδια στιγμή η Έλσα είναι διαλυμένη ψυχολογικά στο κρατητήριο και για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό νιώθει την ανάγκη να έχει δίπλα της τη μητέρα της. Συνεχόμενα είναι τα σοκ για τη Δάφνη... αρχικά ο Πέτρος και η Εύα φτάνουν καθυστερημένοι για το τραπέζι και την ενημερώνουν για τη σύλληψη της Έλσας ενώ όταν έρχεται ο Αχιλλέας, ο χώρος πλημμυρίζει με το ίδιο άρωμα που είχε μυρίσει η Δάφνη στο δωμάτιο της Φωτεινής.

Η Μαρίνα αισθάνεται πως η δική της συμπεριφορά οδήγησε την Έλσα σ' αυτή την κατάσταση και νιώθει έντονες τύψεις. Από την πλευρά του ο Μάνος δεν αντέχει άλλο να τη βλέπει να υποφέρει και αποφασίζει να πάει στο τμήμα όπου ζητάει από τη Δάφνη να μεσολαβήσει προκειμένου να τον αφήσουν να τη δει. Ο Άλκης νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη όταν η Χαρά του ανακοινώνει πως θα μιλήσει στον πατέρα της για την Έλσα. Δεν γνωρίζει όμως για τη μυστική συμφωνία που έκανε η Χαρά με την Κρίστη. Παράλληλα η Κρίστη πηγαίνει μερικά πράγματά της στο σπίτι του Τζόνυ που την υποδέχεται ευχάριστα παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος είναι εγκλωβισμένος από τη Χαρά.

Ο Μάνος βρίσκεται στη φυλακή και αρχίζει να λέει μια ιστορία με ένα ζευγάρι που δεν μπορούσε να κάνει παιδιά στην Έλσα η οποία έκπληκτη συνειδητοποιεί για πρώτη φορά πως ο Μάνος είναι ο βιολογικός της πατέρας! Η Βασιλική ακούει την Άννα να λέει στο μωρό πως είναι η γιαγιά του και παθαίνει σοκ. Στο μεταξύ η Δάφνη, με όσο πιο διακριτικό τρόπο γίνεται, κάνει ερωτήσεις στον Αχιλλέα για τη ζωή του, που τον φέρνουν όμως σε εξαιρετικά δύσκολη θέση...

Το βίντεο αρχίζει από το 0:10...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ