Breaking News

Η συνάντηση της Madonna με τον Guy Ritchie και η ανατροπή στη σχέση με το γιο της (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αλλάζει όπως φαίνεται το πολεμικό κλίμα που υπήρχε ανάμεσα στη Madonna και τον πρώην σύζυγό της Guy Ritchie που εδώ και καιρό δίνουν δικαστική μάχη για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους Rocco.

Η ιστορία ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο Rocco έφυγε από την παγκόσμια περιοδεία της μητέρας του για να πάει στη Βρετανία να μείνει με τον πατέρα του. Στη συνέχεια δεν ήθελε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη παρά τις παρακλήσεις της. Ο νεαρός μάλιστα δεν επέστρεψε ακόμη και μετά από δικαστική εντολή.

Ακολούθησε η περιοδεία της 57χρονης βασίλισσας της ποπ στη Μελβούρνη όπου σε κάποιες συναυλίες της "έσπασε" και μίλησε για το γιο της ενώ σε άλλες εμφανίστηκε μεθυσμένη.

Ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου προειδοποίησε τόσο την ίδια όσο και τον Guy Ritchie ότι αν συνεχίσουν τη μάχη για την επιμέλεια θα μπορούσαν να καταστρέψουν ότι έχει απομείνει από την παιδική ηλικία του εφήβου γιου τους.

Οι εισηγήσεις του δικαστή όπως φαίνεται εισακούστηκαν και το πρώην ζευγάρι κάνει προσπάθεια για μια λύση συμβιβασμού παρουσιάζοντας πλέον και μια άλλη εικόνα στο γιο τους.


Η Madonna βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Λονδίνο και την περασμένη Τετάρτη ο 47χρονος πρώην σύζυγός της έφτασε με ποδήλατο στο σπίτι της ενώ παρόν στη συνάντηση ήταν και ο Rocco.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο γιος της έμεινε μαζί της ολόκληρο το περασμένο βράδυ και θα έμενε και το επόμενο. Φωτογραφίες μάλιστα τον κατέγραψαν  την Τρίτη να δείχνει πολύ χαρούμενος. Επίσης την περασμένη Δευτέρα μητέρα και γιος εμφανίστηκαν μαζί σε σινεμά του Notting Hill και όλα δείχνουν ότι το κλίμα μεταξύ τους έχει αλλάξει.