Breaking News

Ο Χαλακατεβάκης μίλησε για τους «Απαράδεκτους» - Τα συγκινητικά λόγια για τον Β.Μπονάτσο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πάνω από δύο δεκαετίες έχουν περάσει από την τελευταία σεζόν των "Απαράδεκτων" (1991-1993), ωστόσο η αγαπημένη σειρά μας διασκεδάζει ακόμη και οποιαδήποτε αναφορά γίνεται σ'αυτήν κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος στην εκπομπή "Τhe 2night Show" ήταν ο Βασίλης Χαλακατεβάκης ο οποίος αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πώς έγινε και συμμετείχε στη σειρά.

Όπως είπε, εκείνη την περίοδο έπαιζε σε μια παράσταση στο Θέατρο Μουσούρη μαζί με τον αείμνηστο Βλάσση, τη Δήμητρα και τον Σπύρο και ο Σπύρος με τη Δήμητρα συζητούσαν για να γίνει η σειρά. Έτσι του πρότειναν να συμμετέχει και δέχτηκε με μεγάλη χαρά.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε με πολύ αγάπη στον Βλάσση Μπονάτση: 

"Σε όλους λείπει ο Βλάσσης. Λείπει η τρέλα του. Ήταν πάρα πολύ ευαίσθητος και πάρα πολύ κουβαρντάς, πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Θυμάμαι φεύγαμε από το θέατρο και ότι λεφτά είχε τα μοίραζε. Τον περιμένανε διάφοροι και μοίραζε... μοίραζε... Ήταν πολύ δοτικός και τον είχαν εκμεταλλευτεί από ένα σημείο και μετά. Εγώ τον αγαπώ ακόμα σαν να είναι εδώ δίπλα μου" είπε χαρακτηριστικά.