Breaking News

Ελληνικός Κινηματογράφος: Short Fuse, Πρεμιέρα: Απρίλιος 2016 (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια πλειάδα γνωστών Ελλήνων ηθοποιών, πρωταγωνιστούν στο «Short Fuse», που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου.

Μετά από μια αποτυχία που του σημάδεψε τη ζωή, ο πρώην ασκούμενος δικηγόρος Άρης, προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής. Είναι περίπου τριάντα χρονών και βρίσκεται πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του.

Εργάζεται προσωρινά ως courier για να μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά. Μια μέρα, κατά τη μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με εκρηκτικά, έναν μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ένας μυστηριώδης άντρας.

Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, ο Άρης προσπαθεί να σώσει τη ζωή του ψάχνοντας το κατάλληλο κλειδί που θα απενεργοποιήσει τον μηχανισμό. Μέσα όμως από αυτές τις δοκιμασίες θα αναθεωρήσει όσα γνωρίζει για το παρελθόν και τις επιλογές του και θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης, μεταξύ της αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει...

Είδος: Δράσης, Ελληνικός Κινηματογράφος
Σενάριο: Κώστας Σκύφτας, Κώστας Μουτσινάς
Σκηνοθεσία: Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Κώστας Σφήκας
Πρωταγωνιστούν: Απόστόλης Τότσικας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Θοδωρής Αθερίδης, Ειρήνη Μπαλτά, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Κουρής, Ευγενία Δημητροπούλου, Τάσος Νούσιας Νίκος Ορφανός, Μάνος Γαβράς κ.α.
Πρεμιέρα (Ελλάδα): 21 Απριλίου 2016
Χώρα Παραγωγής: Ελλάδα
Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 85 λεπτά