Breaking News

Στο Epsilon τα «Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς» με παρουσιαστή το Σάκη Ρουβά (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα 11α βραβεία «Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς» θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στην Κύπρο.

Η λαμπερή βραδιά θα μεταδοθεί από το Sigma στην Κύπρο και από το Epsilon στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Epsilon στο Facebook αναφέρει: 

«MADAME FIGARO ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015 - Πέμπτη 14 Απριλίου στις 21:00 ζωντανά από το SIGMA της Κύπρου και από το ΕPSILON TV στην Ελλάδα παρουσιάζει ο κορυφαίος ΣΤΑΡ Σάκης Ρουβάς».

Παράλληλα το Sigma πληροφορεί για τη βραδιά των βραβείων:

«H τελετή βράβευσης για τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2015 που παρουσιάζει η Shiseido, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Απριλίου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου. Η βραδιά αναμένεται μοναδική, γεμάτη εκπλήξεις, συναίσθημα και συγκίνηση. 

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης θα είναι ο κορυφαίος σταρ Σάκης Ρουβάς! Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και η Κύπρος υποδέχεται τον καλλιτέχνη που αγαπήθηκε και αγαπιέται όσο κανένας για τα 11α βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2015 και εμείς δηλώνουμε έτοιμοι να αφεθούμε στο σπάνιο ταλέντο του και τη μοναδική του λάμψη. 

Την καλλιτεχνική διεύθυνση και όλο το concept της εκδήλωσης, έχει αναλάβει ο πάντα καινοτόμος Φωκάς Ευαγγελινός. 

Η μοναδική βραδιά θα «ντυθεί» μουσικά από την αγαπημένη και δημοφιλή ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου, η οποία θα μας χαρίσει μερικές από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες. 

Η ιδιαίτερη φωνή της Πέννυ Μπαλτατζή, από τους Penny & The Swingin’ Cats, θα μας ταξιδέψει σε εποχές αλλιώτικες, με άρωμα ρετρό, ενώ η σοπράνο της Λυρικής σκηνής Τζίνα Φωτεινοπούλου, θα μας καθηλώσει με την μαγευτική χροιά της.»