Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδιο 186

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τετάρτη 8/6/16 - Επεισόδιο 186: Η Μάρθα αντιλαμβάνεται πως πιθανώς οι απειλές της Εύας ευθύνονται για τη συμπεριφορά του Πέτρου απέναντί της. Κι ενώ συζητά με τη Δάφνη δέχεται το μήνυμα της νοσοκόμας πως η Εύα βρίσκεται στο δωμάτιο της Φωτεινής. Η Μάρθα πανικοβάλλεται και οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, ευχόμενη να προλάβει και τελικά μπαίνει στο δωμάτιο της Φωτεινής τη στιγμή που η Εύα είναι έτοιμη να της κάνει ένεση. Ο Κυριάκος παλεύει με τη συνείδησή του για το εάν έκανε καλά που συμφώνησε να γίνει η Έλσα δότης. Η Χαρά καυγαδίζει με τον Άλκη μιας και κατάλαβε πως συναντήθηκε με την Κρίστη. Από την άλλη η Κρίστη θυμάται τις απογοητεύσεις που έχει δεχτεί απ’ όλους και αποφασίζει να συνεχίσει μόνη της.

Την επόμενη μέρα ο πυρετός της Έλσας πέφτει κι όλα είναι έτοιμα για το χειρουργείο αλλά η ίδια είναι γεμάτη αγωνία. Η Κρίστη ετοιμάζεται να πάει στο νοσοκομείο για να είναι κοντά στη φίλη της αλλά απογοητεύεται καθώς η Άννα της δικαιολογείται ότι έχει δουλειά και δε θα πάει μαζί της. Όταν η Κρίστη φεύγει, η Άννα καλεί το ταξί που θα την πάει στην Πάφο. Η Δάφνη συναντιέται με τον Σερέτη και του δίνει το όνομα του Πέτρου ως εμπλεκόμενου στο κύκλωμα ενώ του λέει πως είναι έτοιμη να υποβάλει την παραίτησή της, εάν εκείνος το επιθυμεί. Η Έλσα ετοιμάζεται για το χειρουργείο, νιώθοντας μέσα της μεγάλη αγωνία.

Ο Μάριος ανησυχεί με τους πόνους της Κάτιας όμως μετά την επιμονή της να είναι κοντά στο Μάνο, κάμπτεται και αποφασίζει να την πάει στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας βρίσκει στους φακέλους του Αχιλλέα αλληλογραφία του με την Εύα, όπου σε κάποιο σημείωμα αναγράφει πως τον ευχαριστεί για το «ξεφόρτωμα του πακέτου». Κατόπιν τηλεφωνεί τη Δάφνη και την ενημερώνει. Στο μεταξύ... κι ενώ κατά τη διάρκεια της επέμβασης η Έλσα ανεβάζει παλμούς... η Μάρθα πηγαίνει στο σπίτι του Πέτρου για να του πει πως καταλαβαίνει ότι ο λόγος που κρατήθηκε μακριά από τη σχέση τους ήταν οι απειλές της Εύας...



Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ