Breaking News

Φοιτήτρια πέθανε στην προσπάθειά της να σώσει τον σύντροφό της

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγικό τέλος είχε μια φοιτήτρια της Ιατρικής από τη Θάσο καθώς πέθανε στην προσπάθειά της να σώσει τον σύντροφό της από ηλεκτροπληξία.

Ο 30χρονος αγαπημένος της Bozhidar Gugushev, γνωστός χορευτής στην Καβάλα, μπήκε να κάνει μπάνιο όταν ξαφνικά τον χτύπησε το ρεύμα και άρχισε να ουρλιάζει.

Η 23χρονη Ρία Σαλταρή όρμησε στο ντους και κατάφερε να τον σώσει αλλά σκοτώθηκε η ίδια.

Το περιστατικό, που σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ήρθε στη δημοσιότητα από μια ανάρτησή του Gugushev στο Facebook, συνέβη το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στη Σόφια, όπου το ζευγάρι είχε πάει για τις γιορτές του Πάσχα.

Ο ίδιος περιγράφει το τραγικό περιστατικό:

"Πήγα να κάνω μπάνιο και ξαφνικά νιώθω το ρεύμα να με χτυπά. Άρχισα να ουρλιάζω. Η Ρία με άκουσε και έτρεξε στο μπάνιο, με τράβηξε από το ντους, ενώ είχα μείνει αναίσθητος. Όταν ξύπνησα δεν μπορούσα να αναπνεύσω και πονούσε πολύ το στήθος μου. Νόμιζα ότι ήταν όνειρο. Μου πήρε ώρα να συνειδητοποιήσω ότι δεν ήταν.

Την είδα πεσμένη και κατευθείαν άρχισα να της κάνω τεχνητές αναπνοές και καρδιακές μαλάξεις έως ότου φθάσει το ασθενοφόρο, δυστυχώς όμως ήταν αργά. Αν δεν ήταν μέσα στο δωμάτιο, θα ήμουν νεκρός."

Πηγή: Εφημερίδα Espresso