Breaking News

Συγκλονίζει ο σύζυγος της Τ.Καμπουρέλη: «Kακοπoιηθήκαμε άσχημα. Εμένα με χτυπούσαν και οι τρεις» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έναν ζωντανό εφιάλτη βίωσαν η γνωστή τηλεοπτική μανικιουρίστα Τέτα Καμπουρέλη και ο σύζυγός της, το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους και αφού τους ξυλοκόπησαν, άρπαξαν χρήματα και τιμαλφή, ενώ «ξερίζωσαν» το χρηματοκιβώτιο των περίπου 100.000 ευρώ που έψαχναν με μανία.

Ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" και περιέγραψε τις τρομακτικές στιγμές που εξελίχτηκαν όταν μπήκαν στο σπίτι τους οι τρεις "δολοφόνοι", όπως τους χαρακτήρισε.

Ο Βασίλης Γκουρούσης επισκέφτηκε σήμερα το νοσοκομείο γιατί έχει κάποιες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα στο πίσω μέρος του κρανίου, σπασμένη μύτη, ζυγωματικό και σπασμένο θώρακα σε δυο σημεία.

"Ακόμη δεν το πιστεύουμε. Ανοίγουμε τα μάτια μας και νομίζουμε ότι κοιμόμασταν και ζήσαμε έναν εφιάλτη σε ζωντανή μορφή που άνθρωπος να μην τον ζήσει" τόνισε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: "Κακοπoιηθήκαμε άσχημα. Εμένα με χτυπούσαν και οι τρεις. Ο ένας με χτύπαγε με ένα γαλλικό κλειδί, ο άλλος με χτύπαγε με ένα γκλομπ και ο τρίτος με χτύπαγε με μπουνιές και κλωτσιές. Έφαγα πολύ ξύλο και εγώ και η γυναίκα μου".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του.