Breaking News

Σοκ στη Βρετανία για το σπίτι της φρίκης με τα ζώα (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντιμέτωποι με μια άθλια κατάσταση ήρθαν μέλη της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης προστασίας των ζώων, RSPCA.

Στο σπίτι της Tracey Tindall, βρέθηκαν παντού πτώματα ζώων σε αποσύνθεση όπως και παραμελημένα ζώα.

Ο Εισαγγελέας δήλωσε πως πρόκειται για την πιο σοβαρή περίπτωση παραμέλησης ζώων που έχει ασχοληθεί ποτέ.

Η 46χρονη καταδικάστηκε σε 18 εβδομάδες φυλάκισης για 20 αδικήματα που σχετίζονται με τρία σκυλιά, πέντε γάτες, ένα ερπετό "γενειοφόρο δράκο" και όλα όσα είδαν οι υπάλληλοι της RSPCA το Νοέμβριο του 2015.


Ένας σημαντικός αριθμός των ζώων που βρέθηκαν είχαν πεθάνει ή ήταν σε αποσύνθεση ενώ σε πολλά σημεία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού υπήρχαν κόπρανα ζώων και σκουπίδια.


Δεν υπήρχε πουθενά νερό ή τροφή για τα ζώα ενώ τα σκυλιά και οι γάτες που βρέθηκαν σε κακή κατάσταση από το χρόνιο υποσιτισμό δέχτηκαν στη συνέχεια τη φροντίδα των υπαλλήλων της RSPCA.


Η Tracey Tindall δήλωσε στο δικαστήριο του Bradford ότι ζούσε το τελευταίο διάστημα με τη μητέρα της, που έπασχε από άνοια και προσπαθούσε να πηγαίνει τακτικά στο σπίτι για να φροντίσει τα ζώα. 

Η 46χρονη παραδέχτηκε ότι έπινε πολύ και ότι είχε βρεθεί σε μια καταθλιπτική κατάσταση ως αποτέλεσμα της φροντίδα της μητέρας της η οποία απεβίωσε δύο ημέρες μετά την ανακάλυψη του σπιτιού από τη RSPCA. Το αποτέλεσμα ήταν να αρχίσει να παραμελεί τη φροντίδα των ζώων.


Η δικηγόρος της συμφώνησε ότι η υπόθεση ήταν «φρικτή» και «άθλια», αλλά είπε ότι η πελάτης της εξέφρασε τη λύπη της για αυτό που συνέβη το οποίο ήταν αποτέλεσμα της προσωπικής της κατάστασης.

Πηγή: Daily Mail