Breaking News

Απίστευτο περιστατικό στην Πάφο: Ο παπάς έδειρε τον κουμπάρο και διέκοψε το γάμο!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα πρωτοφανή περιστατικό συνέβη τη στιγμή που βρισκόταν σε εξέλιξη ένας γάμος στην Πάφο της Κύπρου. 

Ο ιερέας, που τελούσε το γάμο, εξοργίστηκε με τον κουμπάρο του γαμπρού, ο οποίος χτύπησε ελαφρά τον γαμπρό στην πλάτη για το έθιμο.

Στη συνέχεια ο εξοργισμένος ιερέας πέταξε το ευαγγέλιο και επιτέθηκε στον κουμπάρο και τον χτύπησε! Κατόπιν σηκώθηκε κι έφυγε!

Το περιστατικό έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση στο Facebook που δημοσιοποίησε το newsbomb.com.cy της Κύπρου. Συγκεκριμένα η ανάρτηση - καταγγελία γράφει:

"Εξήντα ,τόσο χρονών , νόμιζα ότι τα είχα δει όλα στη ζωή μου. Όμως αυτό που έζησα σήμερα ,σε συγγενικό μου γάμο ,δεν έχει ξαναγίνει.Όταν ο νεαρός ιερέας έψαλε το ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ο μικρός αδελφός του γαμπρούς ,τηρώντας το έθιμο κτύπησε ελαφρά τον γαμπρό-αδελφό του στη πλάτη. Αμέσως ο ιερέας ,σε έξαλλη κατάσταση πέταξε χάμω το ευαγγέλιο και σαν μαινόμενος ταύρος ,έτρεξε 3-4 μέτρα και με τα δύο του χέρια άρχισε να γρονθοκοπά τόν άτυχο κουμπάρο.Όλοι σολαριστήκαμε και είπαμε να δώσουμε τόπο στην οργή ,να τελέψει το μυστήριο.Όμως ο πελλο-παπάς ,δίχως να τελειώσει το γάμο εγκατέλειψε την εκκλησία ,ξερογυρίζοντας τα λάστιχα ,του διπλοκάμπινού του. Δυστυχώς δεν τον προλάβαμε να τον ...πληρώσουμε. Ο θεός να τον γιατρέψει ...."