Breaking News

Αλλάζει πολιτική η Microsoft; - Δείτε πως να απενεργοποιήσετε την υπενθύμιση για τα Windows 10

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά από καταγγελία μιας γυναίκας - η οποία τελικά δικαιώθηκε και κέρδισε αποζημίωση - ότι ο υπολογιστής της παρουσίασε προβλήματα, έπειτα από την αναβάθμιση σε Windoows 10, οι πληροφορίες θέλουν την Microsoft να αλλάζει την επιθετική πολιτική της, η οποία έχει ταλαιπωρήσει πολλούς.

Έτσι στο παράθυρο που ανοίγει και παροτρύνει τους χρήστες για αναβάθμιση, φέρεται ότι θα προστεθεί η επιλογή της απόρριψης, καθώς μέχρι τώρα υπάρχουν μόνο οι επιλογές:

- Κλείσιμο από το Χ πάνω δεξιά (με την επιλογή όμως αυτή το παράθυρο ανοίγει αργότερα ή κατά την εκκίνηση του υπολογιστή)
- Άμεση αναβάθμιση
- Αναβάθμιση αργότερα ή το βράδυ

Μέχρι τώρα, από ότι διαπιστώνουμε και στους υπολογιστές της σελίδας μας, η επιλογή της απόρριψης δεν έχει ακόμη εφαρμοστεί.

Αν θέλετε να αποκρύψετε την εφαρμογή "Λήψη των Windows 10" και τις ειδοποιήσεις της σχετικά με την αναβάθμιση ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών (τη γραμμή στο κάτω μέρος της οθόνης) και έπειτα επιλέξτε Ιδιότητες.

Θα ανοίξει το παράθυρο Ιδιότητες γραμμής εργασιών και μενού Έναρξη. Στην καρτέλα Γραμμή εργασιών επιλέξτε Προσαρμογή και θα ανοίξει ένα παράθυρο για Επιλογή των εικονιδίων και των ειδοποιήσεων που εμφανίζονται στη γραμμή εργασιών.

Βρείτε το εικονίδιο GWX (Λήψη των Windows 10) και επιλέξτε Απόκρυψη εικονιδίου και ειδοποιήσεων και στη συνέχεια πατήστε το OK.

Να σημειωθεί πως η αναβάθμιση των Windows 10 είναι διαθέσιμη δωρεάν μέχρι τις 29 Ιουλίου 2016.