Breaking News

Τέλος από το Epsilon η Ρούλα Κορομηλά - Η ανακοίνωση του καναλιού

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Λίγο πριν το τελευταίο "Μπράβο Ρούλα" της σεζόν, που ήταν προγραμματισμένο να βγει στον αέρα από τη Σύρο την Κυριακή 26 Ιουνίου, η Ρούλα Κορομηλά αποτελεί παρελθόν από το Epsilon.

Δημοσιεύματα στο διαδίκτυο κάνουν λόγο για ένταση ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τους υπεύθυνους του καναλιού λόγω υψηλού κόστους του κάθε επεισοδίου με παράλληλα χαμηλή τηλεθέαση.

Άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε να συμπαρουσιάσει μαζί της την τελευταία εκπομπή στη Σύρο κάτι που δεν βρήκε απολύτως σύμφωνη τη Ρούλα Κορομηλά.

Στο μεταξύ το κανάλι Epsilon ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών, χαρακτηρίζοντας όσα γράφονται "μυθεύματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".

Η ανακοίνωση στο Facebook αναφέρει:

"Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει ότι έληξε ομαλά η συνεργασία του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, βάση της υπογεγραμμενης συμφωνίας που έληγε στις 19/6/2016, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον. 

Δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και αφορούν τη λήξη συνεργασίας του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON TV με την κ. Ρούλα Κορομηλά είναι μυθεύματα και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα."