Breaking News

Imperio: Επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 4/7/16 - Επεισόδιο 1: Η σκέψη του Χοσέ Αλφρέντο γυρνά στο παρελθόν τη στιγμή που βρίσκεται στο μυστικό του καταφύγιο στο βουνό. Εξιστορεί στην κόρη του την πορεία της ζωή του για να φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα. Το κουβάρι της ζωής του αρχίζει να ξετυλίγεται όταν επισκέπτεται το σπίτι του αδελφού του Ελιβάλντο.

(Μόνο περιλήψεις, έχουν κατεβεί τα βίντεο από τον Ant1)

Τρίτη 5/7/16 - Επεισόδιο 2: Ο Χοσέ έχει εισχωρήσει πλέον στο χώρο της λαθρεμπορiας διαμαντιών. Γνωρίζει τη Μαρία Μάρτα χωρίς η πρώτη συνάντησή τους να έχει επιτυχία. Παράλληλα ο Σεμπαστιάν του αφήνει κάτι που τον κάνει να νοιώσει ανασφαλής.

Τετάρτη  6/7/16 - Επεισόδιο 3: Η Ηλέιν, που κάνει τα πάντα για να έρθει σε επαφή με τον Χοσέ, σοκάρεται καθώς τον βλέπει με τη γυναίκα του που είναι ξανά έγκυος. Τελικά η Μαρία Μάρτα γεννά ένα κοριτσάκι που παίρνει το όνομα Μαρία Κλάρα.

Πέμπτη 7/7/16 - Επεισόδιο 4: Η Χριστίνα ακούει την Κόρα να μιλάει με άσχημα λόγια για τον Χοσέ. Στο μεταξύ πραγματοποιείται η  επετειακή δεξίωση των 20 χρονών λειτουργίας των κοσμηματοπωλείων που επισκιάζεται όμως από τον καυγά ανάμεσα στη Μαρία Μάρτα και τον Χοσέ Αλφρέντο. Από την άλλη η Κόρα, βρίσκει φωτογραφίες του Χοσέ σε ένα άλμπουμ της αδελφής της.

Παρασκευή 8/7/16 - Επεισόδιο 5: Ο Χοάου Λούκα ακολουθεί στην εκκλησία την Μαρία Μάρτα και η συνάντηση καταλήγει σε έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους. Στο μεταξύ ο Βιτσέντε προσπαθεί να βρει δουλειά ενώ ο Ενρίκο τα βάζει με τους βοηθούς του.

Για την αρχική σελίδα "Imperio" πατήστε ΕΔΩ