Breaking News

Ο κακός χαμός στη Βουλή από το σχόλιο Τσακαλώτου για Μητσοτάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ένταση επικράτησε χθες το βράδυ στη Βουλή  κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής με αντικείμενο τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

Το θερμόμετρο ανέβηκε όταν ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε προς τους βουλευτές της ΝΔ: "Ο αρχηγός σας λόγω της δύσκολης παιδικής ηλικίας δεν έχει διαβάσει καλά το Ρουσσώ", αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του κ.Μητσοτάκη ότι είχε υπάρξει πολιτικός κρατούμενος της χούντας σε ηλικία έξι μηνών.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους βουλευτές της ΝΔ με τον κ. Τσακαλώτο να απαντά εκνευρισμένος καθώς από τα έδρανα της ΝΔ του φώναζαν "να μάθεις ελληνικά πρώτα".

Ο κ.Δένδιας από την πλευρά του κατηγόρησε τον κ.Τσακαλώτο για ειρωνεία λέγοντας: "Ειρωνευτήκατε τον αρχηγό της ΝΔ. Στη δική σας ιδεοληψία κατά της δικτατορίας πολέμησε μόνο η αριστερά. Ο κ.Μητσοτάκης βρέφος έξι μηνών εξαιτίας του πατέρα του βρέθηκε με όλη την οικογένεια του σε κατ οίκον περιορισμό. Ο κ.Μητσοτάκης ήταν κρατούμενος αβάπτιστος, βρέφος".

Νωρίτερα ο κ.Βούτσης είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κ.Τζαβάρα και βουλευτές της ΝΔ, που έθεσαν ζήτημα διαδικασίας όταν έδωσε το λόγο στον υπουργό Οικονομικών για να δώσει διευκρινίσεις σε όσα νωρίτερα υποστήριξε ο κ.Μητσοτάκης. Στο τέλος πάντως ο κ.Βούτσης εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του κ.Τζαβάρα.

Δείτε το βίντεο.