Breaking News

Όσα έγιναν στη συναυλία του Ρέμου στη Μύκονο - Ξεσάλωσε με τη σύντροφό του ο DiCaprio (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ξεσήκωσε το κοινό της Μυκόνου ο Αντώνης Ρέμος στη φαντασμαγορική του συναυλία που συνοδεύτηκε από εντυπωσιακά φωτορυθμικά laser και εκατοντάδες πυροτεχνήματα που γέμισαν τον ουρανό και μάγεψαν την παραλία του Nammos. Το πρόγραμμα της συναυλίας άνοιξαν οι "Gipsy Kings" ενώ αργότερα έκαναν και ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους στο κοινό, Έλληνες, Λιβανέζοι, Τούρκοι και Αμερικανοί ενώ από τον καλλιτεχνικό χώρο παρευρέθησαν οι επιστήθιοι φίλοι του τραγουδιστή, η Ειρήνη Παπαδοπουλου με τον σύντροφο της και νονό της μικρής του κόρης, Κώστα Πηλαδάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αλλά και η δημοσιογράφος Έμυ Λιβανίου με τα παιδιά και τη μαμά της.

Και κάπου εκεί απομακρυσμένος στα πάνω τραπέζια και καταχωνιασμένος στη γωνία με πολλές αιθέριες υπάρξεις, ο Leonardo DiCaprio ο οποίος διασκέδασε με της επιτυχίες του Ρέμου, έχοντας δίπλα του τη νέα του σύντροφο, Nina Agdal.

Κάποια στιγμή ο Leo σηκώθηκε και ξεφάντωσε χωρίς να νοιάζεται για τα διακριτικά βλέμματα, όμως η κάμερα του Mykonos Live Tv ήταν εκεί και τον "τσάκωσε" σε τρυφερά χορευτικά ενσταντανέ (προς το τέλος του βίντεο).

Τελικά όλη η παρέα έφυγε με το φουσκωτό, με τον DiCaprio να παίρνει αγκαζέ το διάσημο μοντέλο.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Mykonos Live Tv.