Breaking News

X-Factor, 9o live - Ημιτελικός: Ο διαγωνιζόμενος που αποχώρησε - Δείτε το επεισόδιο (1-7-2016)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην τελική ευθεία μπαίνει πλέον το X-Factor μετά τον ημιτελικό που προβλήθηκε στον Σκάι, το βράδυ της Παρασκευής 1 Ιουλίου.

Στο 9ο live το κοινό στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου ξεσηκώθηκε με την παρουσία της Έλενας Παπαρίζου, των Otherview, των REC αλλά και με τη συμμετοχή της Ευριδίκης, του Βαλάντη και της Ινές Ζήκου. Έκπληξη της βραδιάς η Πέγκυ Ζήνα που ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Μου λείπεις».

Η Πέγκυ Ζήνα έμεινε χωρίς διαγωνιζόμενο μετά την αποχώρηση της Νωαίνας στο 8ο live.

Οι Stereo Soul από την ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη και η Τάνια Μπρεάζου από την ομάδα της Τάμτα κλήθηκαν να τραγουδήσουν ένα ακόμη τραγούδι. Τελικά από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων οι τέσσερις κριτές τους έφεραν ισόπαλους αλλά αποχώρησε η Τάνια Μπρεάζου καθώς μέτρησε η βαθμολογία του κοινού.

Μετά την αποχώρηση της Τάνιας Μπρεάζου, έμεινε και η Τάμτα χωρίς διαγωνιζόμενο και έτσι ο τελικός θα εξελιχτεί σε μία μονομαχία μεταξύ του Γιώργου Θεοφάνους και του Θοδωρή Μαραντίνη:

Γιώργος Θεοφάνους: Ανδρέας Λέοντας, Ίαν Στρατής
Θοδωρής Μαραντίνης: STEREO SOUL

Το δέκατο live του X-Factor, ο τελικός που θ’ ανακηρύξει το νικητή, θα προβληθεί από την τηλεόραση του Σκάι την ερχόμενη Παρασκευή, στις 21.15. Πολλές οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές με highlight της βραδιάς την εμφάνιση on stage των δώδεκα διαγωνιζόμενων που πήραν μέρος στα lives.

Δείτε στο βίντεο του επίσημου καναλιού του X-Factor ολόκληρο το 9ο live.