Breaking News

«9 Μήνες»: Τα 4 πρόσωπα που «εισβάλλουν» στον δεύτερο κύκλο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επιτυχημένος ήταν ο 1ος κύκλος της σειράς "9 Μήνες" του Star. Παρά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στην αρχή, στη συνέχεια η σειρά ανέβασε στροφές και έγινε μία από τις αγαπημένες συνήθειες του τηλεοπτικού κοινού.

Ο 2ος κύκλος υπόσχεται να καθηλώσει ενώ, σταδιακά, πρόκειται να ενταχθούν στη σειρά τέσσερα νέα πρόσωπα ώστε να τονώσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως είναι ήδη γνωστό ένα από αυτά είναι η Φαίη Ξυλά η οποία υποδύεται τη Σοφία. Πρόκειται για μια χωρισμένη γυναίκα που μεγαλώνει μόνη της την κόρη της και είναι αφοσιωμένη στην καριέρα της, καθώς εργάζεται ως γιατρός με ειδίκευση στις μεταμοσχεύσεις. Η ίδια καταφτάνει στην Κύπρο μετά από παρότρυνση ενός καλού συναδέλφου της, ώστε να σώσουν τη ζωή του Μάνου (Αλέξανδρος Σταύρου) του οποίου ο οργανισμός δεν δέχεται το μόσχευμα της κόρης του. Στην πορεία, όμως, Σοφία και Μάνος έρχονται πιο κοντά, ενώ γρήγορα ανακαλύπτουν ένα τραγικό μυστικό που τους συνδέει. 

Άλλο ένα πρόσωπο που εντάσσεται στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς είναι ο Μέμος Μπεγνής ο οποίος θα κρατήσει έναν ρόλο - κλειδί και θα εμπλακεί στη ζωή παλιών ηρώων. Πληροφορίες μας θέλουν τον ήρωα που θα ενσαρκώσει ο γνωστός ηθοποιός να γίνεται... το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Αντρέα (Κωνσταντίνος Λάγκος) και της Δάφνης (Ευγενία Σαμαρά). 

Η τρίτη νέα είσοδος στη σειρά αφορά αυτή του Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Ερρίκο που γνωρίσαμε σαν... δολοφόνο μέσα από το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1. Ο νεαρός ηθοποιός θα είναι σίγουρα στα πρώτα επεισόδια του «Μπρούσκο» και έπειτα όποτε τον απαιτούν οι ανάγκες του σεναρίου, ενώ στους «9 μήνες» θα είναι μόνιμος και θα δούμε την καλή πλευρά του. Ο «Στέφανος», όπως λέγεται ο ήρωάς του, είναι ένας ακτιβιστής που γνωρίζεται με την Έλσα (Νιόβη Σπυριδάκη) στο πανεπιστήμιο και μαζί αναλαμβάνουν να ξεσκεπάσουν διάφορους πολιτικούς και παρανομίες. 

Τέλος, η χορογράφος και ηθοποιός Αναστασία Δρακά που γνωρίσαμε μέσα από το «Dancing with the stars» και μετά από το «Μπρούσκο» ήρθε σε συμφωνία με την παραγωγή, ώστε να κρατήσει έναν από τους καινούριους βασικούς ρόλους.

Πηγή: περιοδικό TV24 ( tv-24.gr)