Breaking News

Alpha: «Επίθεση» με ψυχαγωγία και ενημέρωση

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκτός από τις τηλεοπτικές σειρές ο Alpha ετοιμάζει ένα πλήρες πρόγραμμα τόσο στο χώρο της ψυχαγωγίας όσο και της ενημέρωσης, στοχεύοντας να διατηρήσει υψηλά τα ποσοστά τηλεθέασης και να παραμείνει ανταγωνιστικός.

Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα

Για ακόμα μία χρονιά την πρώτη «καλημέρα» θα μας λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσω της εκπομπής «Happy Day». Στο πλευρό της παραμένουν κανονικά η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς. Η εκπομπή θα συνεχίσει να κάνει focus στην επικαιρότητα μέσα από την επιτυχημένη ημίωρη σύνδεση με τον ALPHA 989, τον Δήμο Βερύκιο και τον Σπύρο Λάμπρου. 

Στο δυναμικό του καναλιού εννοείται ότι παραμένει η Ελένη Μενεγάκη με τη μεσημεριανή εκπομπή «Ελένη», η οποία πρόκειται να υποστεί μερική ανανέωση στα πρόσωπα των συνεργατών της.

Στη συνέχεια, 16.00-18.00 τη σκυτάλη παίρνουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, οι οποίοι επιστρέφουν στο κανάλι και αναβιώνουν την εκπομπή σχολιασμού «Δέστε τους». Μόνο που αυτή τη φορά ο τίτλος της είναι «Ξαναδέστε τους».

Το πρόγραμμα συνεχίζεται με την επαναφορά του πετυχημένου τηλεπαιχνιδιού «Deal» με τον Χρήστο Φερεντίνο. 

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα στήνει μία φορά το μήνα το «Τσαντίρι» του, ενώ πιο πιστή στο ραντεβού της παραμένει η «Ελληνοφρένεια»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον Alpha και την εκπομπή «Πάμε πακέτο», όπως και ο Πέτρος Κωστόπουλος με το «Βράδυ»

Τα Σαββατοκύριακα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδέχεται τους τηλεθεατές της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου». Ο Λάμπρος Φισφής παίζει για δεύτερη χρονιά «Quizdom-The show» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος λέει «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ο Αντώνης Σρόιτερ παραμένει στο «τιμόνι» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, συνεχίζοντας να κάνει «Αυτοψία» στον τόπο που γεννιέται η είδηση. 

Η Σοφία Παπαϊωάννου με τις «360º» εξακολουθεί να φωτίζει τα μεγάλα κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα της χώρας, ο Νίκος Μάνεσης να καταγράφει την καθημερινότητα της ελληνικής περιφέρειας μέσα από την εκπομπή «60΄ Ελλάδα» και η Γιάννα Παπαδάκου να βάζει στο μικροσκόπιο τα σκάνδαλα, την τρομοκρατία, την πολιτική, την οικονομία αλλά και όσα έχουν αντίκτυπο τον Έλληνα πολίτη, με κωδικό «Checkpoint ALPHA»

Τέλος, η Αγγελική Νικολούλη παραμένει στο δυναμικό του καναλιού με την εκπομπή «Φως στο τούνελ», παρά τα δημοσιεύματα για μεταγραφή σε άλλο κανάλι.

Πηγή: Περιοδικό TV24