Breaking News

«Μαύρη» νύχτα στο Champions League: Αποκλείστηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκαν το βράδυ της Τετάρτης από τη συνέχεια του Champions League και θα διεκδικήσουν πλέον την είσοδό τους στους ομίλους του Europa League.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ελαφρά υπεροχή στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί. Το δεύτερο μέρος βρήκε την Χάποελ Μπερ Σεβά να πατά καλύτερα και το γκολ του Τζέντεκ στο 79' διαμόρφωσε το τελικό 1-0 το οποίο ήταν αρκετό για να δώσει την πρόκριση στους Ισραηλινούς (πρώτος αγώνας στο "Γ. Καραϊσκάκης" 0-0).

Βαρύς αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό μετά από πέντε συνεχόμενες παρουσίες του στους ομίλους της διοργάνωσης.

Δείτε στο βίντεο τις καλύτερες φάσεις και το γκολ.


Το 1-1 στο Άμστερνταμ έδινε πολλές ελπίδες στον ΠΑΟΚ για θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα και πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League. Το ματς στην κατάμεστη Τούμπα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε θρίαμβο του ΠΑΟΚ που προηγήθηκε νωρίς με το γκολ του Κλάους Αθανασιάδη στο 4'. Όμως στη συνέχεια μίλησε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Οι τεράστιες χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ - κυρίως με τον Αθανασιάδη - τιμωρήθηκαν από τον Άγιαξ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλάασεν στο 45' το οποίο έδωσε με... "ευκολία" ο διαιτητής. Στο 87' και πάλι ο Κλάασεν σκόραρε και πάγωσε την Τούμπα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ίσως ήταν από τους πιο άδικους αποκλεισμούς του ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε σε αντίθεση με τον Άγιαξ που αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν ήταν απειλητικός και με δύο φάσεις από το πουθενά "έκλεψε" τη νίκη, μαζί και την πρόκριση.

Τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις του αγώνα στο βίντεο που ακολουθεί.