Breaking News

«Δικαίωση» για... «Κλεμμένα όνειρα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Νίκη πέτυχαν ηθοποιοί και συντελεστές από τα «Κλεμμένα όνειρα» και τη «Δικαίωση» του Mega στις αίθουσες της Ευελπίδων. 

Δικαστική απόφαση απαγορεύει οποιαδήποτε μεταβολή της περιουσίας της εταιρίας παραγωγής Άνωση Α.Ε., εξασφαλίζοντας και προσωρινή διαταγή για συντηρητική κατάσχεση, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Πριν λίγες ημέρες, στις 27 Ιουλίου, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έκανε δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των ηθοποιών Αλέξανδρου Σταύρου, Ζώγιας Σεβαστιανού, Κατερίνας Γερονικολού, Νίκου Πουρσανίδη, Σπύρου Σαραφιανού, Νίκης Παλληκαράκη, Αννας Μιχαήλου, Κλέωνα Γρηγοριάδη, Περικλή Κασσανδρινού, Ευαγγελίας Συριοπούλου, Δημήτρη Μαύρου και Τζένης Διαγούπη. 

Μάλιστα, η συνήγορός τους Ελλη Ρούσσου έχει ήδη προχωρήσει στη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών και άλλων περιουσιακών στοιχείων της Άνωσης, αλλά και στην κατάθεση αγωγών για την επιδίκαση των χρημάτων στους ηθοποιούς. 

Αυτή τη φορά, τα δικόγραφα περιλαμβάνουν ακόμη 12 συντελεστές των δύο δημοφιλών σειρών του «μεγάλου» καναλιού, μεταξύ των οποίων η Μαρία Γεωργιάδου, ο Μάξιμος Μουμούρης, η παρουσιάστρια-ηθοποιός Ελενα Ασημακοπούλου, η Νικολέττα Βλαβιανού, η Ιζαμπέλα Κογεβίνα και η σκηνοθέτιδα Ρέινα Εσκενάζυ.

Το δικαστήριο θεωρεί αδύνατη την οικονομική ανάκαμψη της εταιρίας Άνωση Α.Ε., σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη σχετική απόφαση. Μάλιστα, οι δικαστές επισημαίνουν την εμπλοκή στην εταιρία των μετόχων του Mega, που είναι και ο μεγαλύτερος οφειλέτης της, και αδυνατούν να χαρακτηρίσουν το πρόβλημα «προσωρινή έλλειψη ρευστότητας».

Πηγή: Espresso