Breaking News

H Κρίστη Παπαδοπούλου μίλησε για το ρόλο της στη νέα σειρά του Star «Ζωή μου»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Star και του Mega Κύπρου «Ζωή μου», που θα αρχίσει να προβάλλεται τέλος Σεπτεμβρίου, - δείτε περισσότερα μαζί με φωτογραφίες και trailer - μίλησε η ηθοποιός Κρίστη Παπαδοπούλου.

Στη σειρά θα τη δούμε παντρεμένη με τον Χάρη Κκολό, το γνωστό Μάξιμο από το «Ρουά Μάτ». Για το ρόλο της  δήλωσε στην «Εspresso»:

«Στο σίριαλ υποδύομαι τη Στέλλα, μια δυναμική δικηγόρο που έχει μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο και είναι παντρεμένη με έναν τίμιο αστυνομικό, τον Γιάννη (Χάρης Κκολός), με τον οποίο δεν μπορεί να αποκτήσει παιδιά. Έχει βάλει σκοπό της ζωής της να προσέχει τις δύο καλύτερες φίλες της, με τις οποίες μεγάλωσε στο ίδρυμα, τη Δήμητρα (Κατερίνα Γερονικολού) και τη Μαρία (Παναγιώτα Βιτετζάκη). Η μοίρα θα σταθεί πολύ άδικη με την παρέα...

Στον γάμο της Δήμητρας θα σκοτωθεί σε τροχαίο η Μαρία, η οποία ήταν και η κουμπάρα. Η Στέλλα θα κληθεί να πει στη Δήμητρα ότι η Μαρία είχε αφήσει την κηδεμονία της κόρης της σε αυτήν, σε περίπτωση που συνέβαινε κάτι κακό. Ωστόσο, η Δήμητρα είναι η ίδια ένα παιδί και έτσι η ηρωίδα μου θα γίνει γονιός για το παιδί της φίλης της και προστάτης της άλλης κοπέλας. Θα μεγαλώσουν αυτό το κορίτσι μαζί, η Στέλλα θα ψάχνει μανιωδώς να βρει ποιοι κρύβονται πίσω από το περίεργο δυστύχημα της Μαρίας, ενώ και ο άνδρας της, ο οποίος την αγαπάει πολύ, θα προσπαθεί να βρει την άκρη του νήματος από το δικό του μετερίζι».