Breaking News

Μπέζος: «Αυτό είναι το μεγάλο ελάττωμα του Έλληνα - Η εκπομπή μου είναι ακριβή. Μου αξίζει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Εύπιστοι, επιρρεπείς στη δημαγωγία, επιρρεπείς στην προχειρότητα. Ένα άλλο πολύ μεγάλο μας ελάττωμα, το είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες αυτό, οι αρχαίοι παππούδες μας: Φταίνε μονίμως οι άλλοι"» απάντησε ο Γιάννης Μπέζος όταν ρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" για τα ελαττώματα του Έλληνα ενώ επισήμανε ότι βάλαμε στην άκρη τα έθιμα γιατί τα σκέπασε το χρήμα.

«Επειδή το χρήμα που τα σκέπασε ήταν δανεικό κι εμείς νομίζαμε ότι θα' ναι και αγύριστο, τώρα που δεν είναι μας δυσκολεύει. Στο παρελθόν ήμουν πολύ σπάταλος. Και τώρα είμαι σπάταλος με την έννοια ότι δεν με ενδιαφέρει το χρήμα τόσο πολύ να το κρατήσω, να το επενδύσω. Με ενδιαφέρει να περνάω αξιοπρεπώς, να περνάω καλά. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα μαζέψει χρήματα» πρόσθεσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Για την εκπομπή του στην ΕΡΤ και για όσα ακούστηκαν για το κόστος της είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ακριβό, μου αξίζει. Αυτή είναι η απάντησή μου»

Για τις σειρές που συμμετείχε στο παρελθόν τόνισε πως δεν τις αναπολεί καθώς τον ενδιαφέρει μόνο το μέλλον ενώ παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολος άνθρωπος.

Δείτε στο βίντεο όσα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής του Epsilon.