Breaking News

Τρόμος στη Βοστώνη από επίθεση πίτμπουλ (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σοκαριστικές στιγμές, που θυμίζουν το πρόσφατο περιστατικό στο κέντρο της Λαμίας, εκτυλίχθηκαν στη Βοστώνη, με ένα πίτμπουλ να επιτίθεται με μανία στο μικρό σκυλάκι (beagle) μιας γυναίκας.

Η ιδιοκτήτρια τρομοκρατήθηκε και άρχιζε να φωνάζει ενώ έκανε ότι μπορούσε για να σώσει το σκυλάκι της από το μαύρο πιτμπουλ, το οποίο το είχε πιάσει από το λαιμό.

Στη συνέχεια έσπευσαν να βοηθήσουν και παρευρισκόμενοι και τελικά μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφεραν να το απομακρύνουν.

Το ευτύχημα ήταν ότι το beagle τη γλύτωσε μιας και η πληγή του από την επίθεση του πίτμπουλ δεν αποδείχτηκε τόσο σοβαρή ενώ η ιδιοκτήτρια τραυματίστηκε ελαφρά καθώς στην προσπάθειά της να το βοηθήσει χτύπησε το πρόσωπό της στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με τον Raphael Fortin, ο οποίος βρέθηκε με τη φίλη του στη Βοστώνη για συναυλία των Coldplay, ο ιδιοκτήτης του πίτμπουλ προσπάθησε να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα, λέγοντας ότι το σκυλάκι κάτι έκανε και πείραξε το σκύλο του με αποτέλεσμα να αντιδράσει.

Το περιστατικό συνέβη στις 30 Ιουλίου και το γνωστοποίησε χθες η Daily Mail. Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ανέβασε στο youtube ο Raphael Fortin.




Σας προειδοποιούμε ότι το βίντεο περιέχει σκληρές σκηνές.