Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 222 - 223, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτη 20/10/16 - Επεισόδιο 222: Παρά την επιμονή του Άλκη, η Κρίστη αρνείται να τον παντρευτεί. Η Δάφνη ζητάει από έναν συνάδερφό της να ερευνήσει πού μπορεί να ανήκει ο αριθμός που θυμήθηκε ο Οδυσσέας. Παράλληλα λέει στον Πέτρο ότι εκείνη θα βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή, ακόμα κι αν χρειαστεί να εκβιάσει τον Σερέτη. Η Εύα νιώθει βαθιά ικανοποίηση με τον εαυτό της, που κατάφερε να ξεγελάσει ακόμα και τη Μάρθα για τη δήθεν μεταμέλειά της. Ο Μάνος παραλαμβάνει έναν πίνακα που απεικονίζει τον αετό που τρώει το συκώτι του Προμηθέα, συνοδευμένο από ένα ακόμα απειλητικό σημείωμα και σοκάρεται.

Η Μαρίνα βλέπει τα έργα της στην γκαλερί και αποφασίζει να διαθέσει προς πώληση και τον πίνακά της με τη λίμνη και τηλεφωνεί συγκινημένη στον Κυριάκο για να τον ευχαριστήσει που τη βοηθάει στο νέο της ξεκίνημα. Η Έλσα βρίσκει ευκαιρία να μιλήσει με τον Κυριάκο και γεμίζει ερωτηματικά όταν εκείνος της εκφράζει την πιθανότητα μελλοντικά η οικογένειά τους να μεγαλώσει. Ο αρχηγός και οι άντρες της συμμορίας είναι έτοιμοι για την επιχείρηση απαγωγής του Οδυσσέα. Η παιδοψυχολόγος ενημερώνει τον Σερέτη για την άρνηση του μικρού να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν με τον θείο του. Ο Σερέτης αντιλαμβάνεται ότι θα του ήταν χρήσιμο να βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή. Η Δάφνη προσπαθεί ανεπιτυχώς να προσεγγίζει τον Οδυσσέα, αφού τη θεωρεί υπεύθυνη για τη μεταφορά του στην Πρόνοια. Όταν μάλιστα ενημερώνεται για την εμφάνιση της παιδοψυχολόγου, γίνεται έξαλλη με τον Σερέτη και αποφασίζει να πάει να τον βρει. Παράλληλα, ο συνάδερφός της τής επιβεβαιώνει ότι ο αριθμός που θυμήθηκε ο μικρός ανήκει σε τραπεζικό λογαριασμό. Η Ηρώ, ο Άλκης και ο Διαμαντίδης προσπαθούν να σκεφτούν πώς θα κάνουν την Κρίστη να αλλάξει γνώμη για τον γάμο.

Ο Αντρέας εκφράζει στον Πέτρο την ανησυχία του, ακόμα και για την ίδια του τη ζωή μέσα στη φυλακή κι εκείνος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Ο Σερέτης ακούει έκπληκτος τη Δάφνη να τον εκβιάζει λέγοντας πως θα του δώσει τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού που θυμήθηκε ο Οδυσσέας, με τον όρο να βγάλει τον Αντρέα από τη φυλακή. Η Μαρίνα σοκάρεται όταν η Μάρθα την ενημερώνει για τον εγκλεισμό της Εύας στην κλινική κι αιφνιδιάζεται περισσότερο όταν εκείνη την προτρέπει να πάρει την αδερφή της για λίγο καιρό στο σπίτι της. Ο Μάνος βγαίνει με τη Σοφία και παραξενεύεται όταν εκείνη του επιτρέπει να πιει ένα ποτηράκι κρασί. Η Έλσα ξυπνάει από έναν τρομερό εφιάλτη, όπου ένα αυτοκίνητο σκοτώνει τον Μάνο. Η Μαρίνα εκφράζει στη Μάρθα τις επιφυλάξεις της για το κατά πόσο η Εύα έχει αλλάξει, αλλά η σιγουριά της Μάρθας στο τέλος την πείθει. Η ατμόσφαιρα ανάμεσα στον Μάνο και τη Σοφία γίνεται όλο και πιο ζεστή, με τη Σοφία να σκέφτεται υπογείως μόνο πώς θα τον εξοντώσει. Ο Διαμαντίδης συναντά έναν μυστηριώδη άντρα που κρύβει το πρόσωπό του και μιλάνε μαζί για τα σχέδιά τους σχετικά με την κάθοδο του Άλκη στην πολιτική. Όλα είναι έτοιμα για την απαγωγή του Οδυσσέα, που όμως βρίσκεται σε άλλον χώρο, καθώς η Δάφνη και ο Σερέτης έχουν φροντίσει για τη μεταφορά του. Ο Αντρέας δέχεται επίθεση μέσα στο κελί του και καταρρέει...Παρασκευή 21/10/16 - Επεισόδιο 223: Ο Μάνος λέει στη Σοφία πως θέλει να γυρίσει σελίδα στη ζωή του, μακριά από τις αναμνήσεις του παρελθόντος, αλλά και τις πιέσεις της Έλσας για την υγεία του. Η Μαρίνα κάνει έκπληξη στον Κυριάκο για τα 22 χρόνια γάμου τους και τον γεμίζει συγκίνηση. Μετά από την επίθεση που δέχτηκε, ο Αντρέας αναρωτιέται μήπως τελικά ο Βίκτωρας Αλεξιάδης δεν αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή, αλλά δολοφονήθηκε από κάποιον που εκτελούσε εντολές. Το σκεπτικό του αυτό, τον ταρακουνάει, καθώς σ’ αυτή την περίπτωση, κάποιο μεγάλο κεφάλι της Red Swan, τους έχει ξεφύγει. Η Δάφνη ψάχνει να βρει σε ποιον ανήκει ο τραπεζικός λογαριασμός στη FutureBank. Ο Άλκης βγάζει την ανησυχία του στον Διαμαντίδη πως δε θα καταφέρει να μπει στη Βουλή, αλλά όταν εκείνος του λέει για τις μεγάλες βλέψεις που έχουν στην εκμετάλλευση του υδρογονάνθρακα που υπάρχει στο βυθό του νησιού, αναθαρρεύει. Μετά από καιρό, η Κρίστη σμίγει ξανά με την μπάντα και δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Ο Δημήτρης Αλεξίου ετοιμάζεται για το ταξίδι του στην Κύπρο, παίρνοντας μαζί και τις αναμνήσεις που έχει από την παιδική φιλία που διατηρούσε με τον Αντρέα.

Η Δάφνη σκέφτεται τρόπους να ελευθερώσει τον Αντρέα. Ο Μάνος και η Σοφία ανταλλάσσουν το πρώτο τους φιλί, με τη Σοφία να τον προειδοποιεί πως δε θέλει να γίνει υποκατάστατο της Μαρίνας. Όταν όμως μένει μόνη στο σπίτι της, αρχίζει να γράφει γράμμα στον σκοτωμένο αδερφό της και του υπόσχεται να πάρει εκδίκηση για τον θάνατό του. Η Μάρθα ετοιμάζει την Ελπίδα για την πρώτη τους βόλτα. Η Μαρίνα ζητάει από τον Κυριάκο να φιλοξενήσουν για λίγο καιρό την Εύα. Ο Μάνος δίνει συνέντευξη στο ραδιόφωνο, που αφορά στην περιπέτεια της υγείας του, αλλά και στην απόφασή του να σταματήσει τις παραστάσεις. Ο Σερέτης συναντά έναν μυστηριώδη άντρα και του ζητάει να παρουσιαστεί ως αυτόπτης μάρτυρας στο φόνο του Αχιλλέα Γεωργόπουλου. Η Δάφνη επισκέπτεται τον Αντρέα και του λέει πως πολύ σύντομα θα τον φυγαδεύσει από τη φυλακή. Η Άννα δημιουργεί τύψεις στην Κρίστη που λείπει τόσες ώρες με την μπάντα και αφήνει μόνο το μωρό της. Ο άντρας του Σερέτη καταθέτει μαρτυρία πως είδε έναν άντρα να σημαδεύει με όπλο μία γυναίκα και στη συνέχεια να παρεμβαίνει ο Αντρέας Γεωργόπουλος…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ