Breaking News

9 Μήνες: Επεισόδια 242 - 243, Β Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παρασκευή 18/11/16 - Επεισόδιο 242: Ο Μάνος εκφράζει στη Μάρθα την αγωνία του για τη Μαρίνα. Ο Δημήτρης ζητάει να μιλήσει με τον Γιώργο Σολωμού. Η Σοφία λέει στη Θεανώ πως η Μαρίνα θα πει στον Μάνο πως πήγε να τη σκοτώσει και παραξενεύεται όταν εκείνη τη βεβαιώνει πως δεν πρόκειται να μιλήσει. Ο Μάνος στέλνει μήνυμα στο κινητό της Μαρίνας γεμάτος κακά προαισθήματα. Παράλληλα καλεί και την Έλσα, που όμως αποφεύγει να του μιλήσει. Η Εύα συναντά τον Νικήτα, έναν πρώην πελάτη του Πέτρου, που μόλις αποφυλακίστηκε και του ζητάει να τον εκδικηθούν μαζί. Η Κρίστη γίνεται έξαλλη με την Άννα που έβαλε στο σπίτι τους την άγνωστη κοπέλα. Η Σοφία δείχνει προβληματισμένη και δύσπιστη με τη μητέρα της, που θέλει να πάει στην Αθήνα. Η Εύα με τον Νικήτα συμφωνούν να εξοντώσουν οικονομικά τον Πέτρο και στη συνέχεια να τον κλείσουν για τα καλά στη φυλακή, έχοντας στοιχεία που επιβαρύνουν τη θέση του στη δίκη για τη Red Swan. Ο Μάνος ανησυχεί που τα ίχνη της Μαρίνας έχουν εξαφανιστεί, κι εκφράζει τις ενοχές του που της μίλησε τόσο άσχημα.

Η Μάρθα τον συμβουλεύει να της δώσει χρόνο, ενώ παράλληλα του δίνει το τηλέφωνο του γυναικολόγου της για να επικοινωνήσει μαζί του. Η Θεανώ φεύγει τελικά από την Κύπρο. Στην προσπάθειά της να επικοινωνήσει με τους άντρες της για να μάθει τι έχει γίνει τελικά, αποφασίζει πως εάν η Μαρίνα είναι ζωντανή, θα βρει η ίδια άλλον τρόπο να σκοτώσει τον Μάνο. Η Σύλβια αφήνει ένα ευχαριστήριο γράμμα για την Άννα. Ο Άλκης προειδοποιεί την Ηρώ πως αν δε συμφωνήσουν στη στρατηγική πολιτική της καμπάνιας του θα την απολύσει. Ο Σολωμού λέει στον Δημήτρη πως μετά από τον Βίκτωρα, ο Αντρέας είναι ο μόνος που μπορεί να έχει πάρει τα ηνία της Red Swan. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως τώρα που αποφυλακίστηκε θέλει να κάνουν οι δυο τους ένα ταξίδι. Η Δάφνη λογαριάζει και τον Οδυσσέα μαζί τους, προκαλώντας τη δυσφορία του Αντρέα. Ο Σολωμού αποκαλύπτει στον Δημήτρη τη δράση του Αντρέα στο κύκλωμα αλλά και τη δολοφονία του σκοπευτή, με την οποία τον εκβίαζε ο Βίκτωρας. Ο Μάνος ξαφνιάζεται όταν ο γυναικολόγος του λέει πως η Μαρίνα δεν έκανε απόξεση. Την ίδια ώρα, η Έλσα πιέζει τον Κυριάκο να της πει αν έχει κάνει κακό στη μητέρα της. Η Σοφία σκέφτεται πως αν η Μαρίνα πει στον Μάνο για την απόπειρα που έκανε εναντίον της, θα τη βγάλει τρελή.

Η Έλενα προσπαθεί να γοητεύσει τον Πέτρο. Η Μάρθα από την άλλη του στέλνει μηνύματα λέγοντας πόσο της λείπει. Ο Νικήτας παρακολουθεί το σπίτι του Πέτρου. Η Κρίστη μπαίνει αιφνιδιαστικά στο γραφείο του Άλκη και τον βρίσκει με την Ηρώ. Ο Αντρέας είναι πολύ ζορισμένος για το αυριανό δικαστήριο, ενώ ο Πέτρος δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει τον ψευδομάρτυρα. Η Ηρώ κρυφακούει τον Άλκη που λέει στην Κρίστη πως θα την απολύσει. Η Εύα μπαίνει στο σπίτι του Κυριάκου και σοκάρεται όταν εκείνος τη σημαδεύει με το όπλο. Όταν όμως του λέει πως η Μαρίνα είναι έγκυος, εκείνος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Ο Μάνος λέει στην Έλσα για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας και ταράζεται όταν εκείνη του λέει πως το παιδί μπορεί να είναι του Κυριάκου. Η Σοφία γεμίζει ένα μπουκαλάκι με φάρμακα, που προορίζει για τον Μάνο. Η Έλσα λέει στον Μάνο πως ο Κυριάκος δεν ξέρει για την εγκυμοσύνη της Μαρίνας. Το γεγονός όμως πως ήξερε ότι θα φύγουν για το εξωτερικό, οδηγεί τον Μάνο στο συμπέρασμα πως η εξαφάνιση της Μαρίνας δεν είναι τυχαία. Η Έλσα εκφράζει τις αντιρρήσεις της, θεωρώντας πως η μητέρα της εξαφανίστηκε ηθελημένα, για να βάλει τις σκέψεις της σε μια σειρά...


Δευτέρα 21/11/16 - Επεισόδιο 243: H Δάφνη εκνευρίζεται όταν ο Πέτρος της λέει πως ο μάρτυρας είναι άφαντος. Ο Αντρέας από την άλλη εκφράζει την ανησυχία του στον Δημήτρη για την αυριανή δίκη και παράλληλα τον φόβο του για το θέμα της υιοθεσίας του Οδυσσέα. Ο Δημήτρης τον επηρεάζει, λέγοντας πως πρέπει να βάλει όρια στη Δάφνη. Ο Πέτρος λέει στη Δάφνη πως αν μέχρι το βράδυ δεν εμφανιστεί ο μάρτυρας, θα βάλει τον Σερέτη να μεσολαβήσει. Η Έλσα μοιράζεται με τον Στέφανο τις ανησυχίες της για την εξαφάνιση της μητέρας της. Την ίδια ώρα η Κρίστη μπαίνει στο εργαστήριο και βλέποντας τον Στέφανο αναγνωρίζει τον ενοχλητικό παπαράτσι που εισέβαλε στην προσωπική της ζωή. Ο Μάνος ζητάει από τη Μάρθα να πάει σπίτι του. Ένας άγριος καυγάς εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Έλσα και τον Στέφανο, καθώς εκείνη θεωρεί πως της έχει πει ψέματα για τη δουλειά του. Η Σοφία καραδοκεί έξω από το σπίτι του Μάνου, όταν βλέπει τη Μάρθα να μπαίνει και οπισθοχωρεί. Η Ηρώ υποβάλλει την παραίτησή της στον Άλκη. Η Μάρθα καθησυχάζει τον Μάνο λέγοντας πως και η ίδια πιστεύει ότι η Μαρίνα θέλει τον χρόνο της. Φεύγοντας εκείνη, η Σοφία χτυπάει την πόρτα του.

Η Άννα προσπαθεί να πείσει την Έλσα να δώσει μία ευκαιρία στον Στέφανο. Παρά τις έντονες αντιδράσεις της Κρίστης, η Έλσα αποφασίζει να του μιλήσει. Η Σοφία δίνει στον Μάνο τον ιατρικό του φάκελο, λέγοντας πως δεν μπορεί να είναι άλλο γιατρός του. Εκείνος όμως επιμένει πως τη χρειάζεται και οι δυο τους δίνουν ραντεβού για την επόμενη μέρα, στο νοσοκομείο για να κάνει τις εξετάσεις του. Η Άννα παρηγορεί την Έλσα για το θέμα της Μαρίνας. Η Μάρθα προσπαθεί κι εκείνη να επικοινωνήσει τόσο με τη Μαρίνα όσο και με τον Κυριάκο και αρχίζει να νιώθει έντονη ανησυχία. Η Σοφία λέει στη Θεανώ πως ο Μάνος δεν ξέρει τίποτα για τη συνάντησή της με τη Μαρίνα. Ο Νικήτας αιφνιδιάζει τον Πέτρο και του ζητάει 100.000 ευρώ για να μη βγάλει στοιχεία στη φόρα σε βάρος του. Ο Αντρέας κερώνει όταν η Δάφνη του λέει πως ο μάρτυρας είναι άφαντος. Ο Πέτρος χλευάζει τον Νικήτα, όταν όμως εκείνος του λέει πως έχει καταθέσει τα στοιχεία του σε συμβολαιογράφο, κάνει πίσω και υποκύπτει στον εκβιασμό του, ζητώντας όμως χρόνο για να βρει το ποσό που του ζητάει.

Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη πως αν δε βρεθεί ο μάρτυρας δε θα εμφανιστεί ούτε ο ίδιος στο δικαστήριο. Η Ηρώ λέει στον Διαμαντίδη για την παραίτησή της και το κόλπο που στήνει στον Άλκη για να τον κάνει να της ζητήσει να γυρίσει πίσω στο γραφείο του. Η Δάφνη λέει στον Αντρέα πως θα τον ακολουθήσει όπου και να πάει και μαζί αποφασίζουν να βρουν μέρος για να κρυφτεί αν την επόμενη μέρα δεν έρθει ο μάρτυρας που περιμένουν. Ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του Κυριάκου, απαιτώντας να μάθει πού βρίσκεται η Μαρίνα. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια, μέχρι που έρχεται η Έλσα και τους χωρίζει. Όταν όμως ο Μάνος βλέπει πως ο Κυριάκος οπλοφορεί, οδηγεί την Έλσα εντέχνως έξω από το σπίτι και φεύγουν μαζί. Ο Νικήτας ενημερώνει την Εύα για τον εκβιασμό που έκανε στον Πέτρο και ξαφνιάζεται όταν εκείνη λέει πως οι 100.000 που του ζήτησε είναι μόνο η αρχή. Ο Πέτρος ζητάει τη βοήθεια του Σερέτη για τον μάρτυρα που έχει εξαφανιστεί. Την παραμονή του γάμου της Κρίστης ένα όνειρο την αναστατώνει. Ο Μάνος και η Έλσα πηγαίνουν στην Αστυνομία. Η Ηρώ στέλνει σε διάφορα blogs στοιχεία και τίτλους που αμαυρώνουν την εικόνα του Άλκη…


Για την αρχική σελίδα "9 Μήνες" πατήστε ΕΔΩ